Citace Původně odeslal Tibike Zeman
Citace Původně odeslal Loque
Ja si myslím, že väčšinou je problém medzi stoličkou a klávesnicou. Prečo ja nemám také problémy, prečo iní čo poznám nemajú také problémy? Lebo niekto sa chce vyvrcholiť na nejakú firmu a tak hladá nejakú chybu až kým ju nenájde a potom je z toho celý mimo, že aký shit to kúpil. Možno keby sa dotyčný zamyslel sám nad sebou, by sa mohlo všetko vyriešiť. A keď sa občas vyskytne niekde nejaký bug, tak treba hru odložiť a za chvíľu vyjdú nové ovladače, ktoré to opravia alebo bude nejaký patch. občas pomáha aj prečítať si readme súbor k hre...
Týmto som nikoho nechcel uraziť ale bohužial je takáto situácia

presne aj mojk nazor ked som mal pred 2 rokmi GF2MX400 bol som s nou velmi spokojny...teraz ATI R9600Pro som tiez velmi spokojny...to nieje len o tom ze a teraz mi to nejde.....precolebo mam zapnutych 10 Antyvirov,7Firewallov kopu spywaru a adwaru a niake tie cervicky......procak ti to nezvladne ani ked budes mat 3200Mhz....
Nic take tam nemam, 1FW, ICQ - mirandu a par programkov, ziaden spyware....
Btw. loque odporuca nove drivery a niekolko prispevkov vyssie mi neviem kto nadava ze davam novy driver...
A stale ziadna rada, co prispevok, to off topic/kritika na mna... no ale poradte, co mam este robit? Co konkretne? Pretoze som skusal uz vsetko mozne a nic nepomohlo a nemam ani naladu dalej stracat cas...