Chtěl bych se zeptat, k čemu je to vlastně dobrý? K čemu je tato funkce např. v Neru, CloneCD, .....? Mně se zdá, že je to jen zbytečná ztráta času. Používáte toto někdo?
Díky za odpověď.
Chtěl bych se zeptat, k čemu je to vlastně dobrý? K čemu je tato funkce např. v Neru, CloneCD, .....? Mně se zdá, že je to jen zbytečná ztráta času. Používáte toto někdo?
Díky za odpověď.
Case:Chieftec DX-01B-D-U, Zdroj:LC Power 550W gold, MB:MSI KT6 Delta-LSR, CPU:AMD Athlon XP 2200+, Paměti:2xApacer 512/400, VGA:ASUS A9550GE/TD 128MB, HDD:Seagate Baracuda IV - 80GB, DVD-RW:LG GSA-4163B, DVD-Rom:Toshiba SDM2012C, Monitor:19´IBM P97, Repro:2.1 Creative Inspire P380
Ne, podle mě je to naprostá ztráta času.
Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
Tak, tak strata casu, mozno tak v casoch minulych ked nebola bufer underrun a ine. ochrana, CDcka boli tak nespolahlive ako dnes DVD a palilo sa rychlostou tak 1 az 2x. No a ked to tak zoberiem, tak ja by som to nepouzival ani vtedy, vsak na napalenie 1 CD by som vtedy s testom potreboval daake 2hod.
|Barton 2500+ | MSI RX9800Pro | PQI 2x256 MB DDR 333MHz| Epox 8RGA+| Mon: iiyama HM703UT Vision Master Pro 413| HDD: 200 GB WD ATA133 7200ot, 40 GB WD ATA100 7200ot, NEC4510| KME400Watt zdroj|Trumatic L4030 (laser cuttting)|
Mně to dokonce ani nefunguje...v Neru to je zašedlé už od té doby, co jsem tu palírnu koupil a to už jsem měl pár verzí Nera.
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Heh tak to mas luck!Původně odeslal Anduril
![]()
Jinak v dnesni dobe opravdu ztrata casu!!!
ASUS A7N8X-E Deluxe
mam tu jeden dovod, kedy to strata casu nie je
pre bezne napalovanie je to samozrejme nezmysel ale pri overburningu je to vyborna vec ako otestovat medium ci zvladne pozadovanu kapacitu
napr. ked ma cd kapacitu 703 MB a chcem napalit 710 MB tak pustim simulaciu a ked prejde tak prejde aj samotne napalenie ale ked simulacia neprejde tak neprejde ani palenie
ked to rovno napalis tak mozes znicit zbytocne medium, viem su dnes lacne ale naco ich zbytocne nicit ked sa da neskodne zistit ci to zvladne, okrem toho ja vacsinoukupujem len kvalitne drahsie media a par som ich takto usetril
Ale na takovouhle vec je v Neru CD-DVD Speed, tam ti to zmeri presne kolik se na medium vejdePůvodně odeslal ace
![]()
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Původně odeslal ace
problem je ze u mna simulacia prebehne ok, ale skutocny zapis uz nie, takze je to asi zbytocne.
Intel Core i7 920@4.1GHz,Asus P6T,POV480GTX ,3x2GB KingstonKHX3 1730CL7,H2O+Cosmos S,Seasonic X-750W,Corsair X64, 2xWD15EADS 1,5TB,Xonar Essence ST + DT770 pro/IE6,LG GH22NS50, SyncMasterP2370, ACER Aspire ONE Ferrari, HTC TouchHD
motto1: Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, J. O'Neill
Jasny, to ti otestuje jenom, jestli to zvladne mechanika, ale jestli to cedo pak pujde precist, to uz nezjistis...Původně odeslal dexterav
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
No ja som to pouzil niekolko krat. Najme ftedy ked mi padalo palenie cd. Potom som zistil ze mi zblbol domacky robeny gulaty kabel. Dal som klasicky z obchodu a odftedy nemam problem.![]()
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
no ztrata casu..me to zrovna ted parkrat pomohlo...blbnul me disk a nestacil dodavat data palirne DVD...takze jsem zkousel odstranit problem a vzdy kdyz jsem se chtel presvedcit jestli to jeste blbne..nez zkurvit DVD..dal jsem simulaci...
WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)