Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: ViewSonic - ze by uz nebyl to co byval??? (CRT 19" E92f

Standardní ViewSonic - ze by uz nebyl to co byval??? (CRT 19" E92f

Mam vyse zmineny monitor v popisu, designove pekny, ale za ty prachy se mi to nezda ono.
    1. neni tak moc ostry
    2. Hz nic moc
    3. problemy s nastavenim obrazu - nezda se mi v hodne rozlisenich rovnost stran

Co vy na to?
    Jake mate zkusenosti?

Takze ViewSonic uz neni to co byval <
    (LCD jsou pekny, ale moc predrazeny)
    HP nx7400 Core Duo T2400, 1GB, 100GB, XPPRO

Standardní

No, ja bych to rekl takto: od Economy (to je to E v oznaceni modelu) rady si asi nikdy nemuzes slibovat velke veci.

Standardní

Jo, na okraj - kamos sedi pred G90F a nestezuje si (spis pochvaluje). Moje devce sedi pred P75F+ a prozmenu si pochvaluje hodne.

Standardní

no, mohl jsem koupit G90, ale ma jen TCO 95 <

Standardní

Citace Původně odeslal pulux
    no, mohl jsem koupit G90, ale ma jen TCO 95 <
    A jsi si jisty, co to znamena? Znas rozdily mezi TCO95, TCO99 a TCO03? Sveho casu mely monitory AOC normu TCO99 splnenou hodne brzo a tvrdit o nich, ze jsou kvalitni, to bych si nedovolil.

Standardní

Podle TCO kvalitu nepoznas, ale je tam zahrnuty vyzarovani, ruseni a eko veci. TCO03 hlavne upravuje design a pouzite materialy, takze staci TCO99. TCO95 nema bocni stity
    Ted jsem se dival na oficialni stranky viewsonicu, tak G90 ma TCO99, me pekne nas**li(maj v ceniku chybu). Asi jim ten E92 vratim a koupim si G90. E92 je hroznej, dnes jsem delal na 3 nonamech(vibrant, liteon), adi, belinea, LG a vsechny lepsi nez tento. (LG bylo plochy) a vsechny z levnejsi serie.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání