Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 34

Téma: Pocitac mych naroku

Standardní Pocitac mych naroku

Ahoj jsem new. Neporadil by mi nekdo ? Chci kupovat novej comp a nevim jaky komponenty mam osadit budu paran a furt taktovat . Myslite ze by bylo dobry amd Athlon 64 3800+ + Ati X800XT PLatinum Edition + vodni resp. vzduch nebo Pentik 4 3,4 Ghz Northwood + Nvidia GF 6800Ultra + vodni resp. vzduch. prosim poradte ! dik

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní Re: New

Citace Původně odeslal agent
    Ahoj jsem new. Neporadil by mi nekdo ? Chci kupovat novej comp a nevim jaky komponenty mam osadit budu paran a furt taktovat . Myslite ze by bylo dobry amd Athlon 64 3800+ + Ati X800XT PLatinum Edition + vodni resp. vzduch nebo Pentik 4 3,4 Ghz Northwood + Nvidia GF 6800Ultra + vodni resp. vzduch. prosim poradte ! dik
    No taky jde o to kolik chceš investovat. Nezapomímej na RAMku, monitor a další drahý komponety . Jinak se podívej na testy, je jich všude hafo, a rozhodni se sám.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

dobrej by byl smysluplnej nazev threadu

oboji je dost dobry, pokud na to mas tak asi jak rikas ze ses noob tak vezmi to nejdrazsi, penize asi mas

EDIT: jo a cpu + gk neni vse, taky je dobry mit monitor, mobo, ram, hdd, zvukarnu, zdroj, mechaniky atd.

Standardní

Mno, an nováčka, máš pá rtypických chyb
    Změň název threadu na něco smysluplnýho, abychom tady věděli, co rozklikáváme. Z toho "new" tady toho moc nevíme. Zkrátka subject je mnohem dúležitější než si většina nováčků zřejmě myslí (ne všichni)

A ad tvoje otázka, já bych to sobně skombinoval 64 3800+ a 6800Ultra, ačkoli u těch grafik to není zcela jednoznačný. Jsou vyrovnaný, hodně, ale NVidia mi přijde možná o chlup lepší. Ale když vemeš ATinu, nic nezkazíš.

Edit: Vidím, že mě jsem už byl předběhnut
    AMD Athlon(tm) XP 1700+@~2250?+ {168.1x9=1852.1MHz 1.675V AXDA1700 DUT3C JIUCD CoolerMaster Pasive 80mm NoName fan}
    Abit KV7 (finally NO MORE ECS!!!) |o| 1 PQI Module 256MB DDR333@404!!! {running CL2.5-5-5-9 2T 4-way 2.7V Synchro}
    Gainward GeForce4 PowerPack Ultra/650TV 64MB DDR {@310/567}
    Samsung SP0812C {80GB 7200rpm SATA} |o| Sony CDU-5221 {read 52x} |o| Hyundai ImageQuest F770D |o| Epson Stylus C43UX |o| NoName 300W PSU

Member
    Vliv
    272

Standardní

tohle forum je stejne o hovne ja sem radsi nic nepisu dycky me nekdo vyfuckoval tak srat na vas ....

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

1. Rozhodne zmenit nazev threadu na neco smysluplnejsiho.
    2. Vypada to, ze penez mas asi dost, takze by v tomhle pripade bylo asi lepsi, napsat nejaky limit, do kolika ma ta sestava byt a myslim, ze se par lidi s radosti vyradi

Citace Původně odeslal m4jty
    tohle forum je stejne o *** ja sem radsi nic nepisu dycky me nekdo vyfuckoval tak *** na vas ....
    Nikdo te tu nedrzi
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

No tak sorry
    1) nejsem snoob
    2) proste si umim vydelat prachy
    3) ramku asi 2x 1024
    4) LCD panel
    5) asi 40,000 a vic litru
    The End

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

No tak sorry
    1) nejsem snoob
    2) proste si umim vydelat prachy
    3) ramku asi 2x 1024
    4) LCD panel
    5) asi 40,000 a vic litru
    The End
    Ten limit by to chtelo maximalni, ne minimalni
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Citace Původně odeslal Masster
    Ten limit by to chtelo maximalni, ne minimalni
    Přesně, za těch 40k pořídíš tak akorát grafiku a procák.

Jinak ti nikdo neříkal snoob, ale noob -)tj. newbee aka nováček

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Tede zadnej *The end* ale jeste neco
    6) 2x 250 GB Hdd
    7) nakej velkej kejs
    nejspis aquacool
    9) jeste neco ?

Standardní

Tede zadnej *The end* ale jeste neco
    6) 2x 250 GB Hdd
    7) nakej velkej kejs
    nejspis aquacool
    9) jeste neco ?
    Ty mě teda dostáváš o kompu asi moc nevíš koukám, jenom tak akorát, že to má klávesnici, kysnu, myš a monťák co? Fláknout do toho podělanej Aquacool by bylo jako pěst na oko a hlavně naprosto bezúčelné, ale asi chceš mít komp, se kterým se budeš chlubit a říkat "Já mám ale vodníka".
    O vodě raději nepřemýšlej, když nemáš přehled ani po obyč komponentech, tu si pořiď, až budeš vědět, jak co v kysně vypadá a jak to funguje, ale to je imho tvoje věc. Zatím mi tím přístupem přijdeš jako posthunter, buď napiš konkrétně jakou máš představu, co s tím kompem chceš všechno dělat, případně hrát, vyhlídky do budoucna, vrchní limit financí apod. Jinak se ti tu na to za chvíli každej vykašle a zamknou tu ten thread. Zamysli se trochu nad tím.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

uznavam tvoji pravdu
    mozna se vam zda ze vim velky hovno a to tak neni trosku pravda
    a mam pocitac ::
    Amd duron 800@956
    Manli tnt2 32
    128 MB ramku
    vobyc kejs
    monitor 17 palecku
    vypalvacku
    no proste sracka sami vyvidite

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

jj ale pořád nám chybí ten finnační limit, jinak se nehnem z místa...
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

Citace Původně odeslal Peca-on-line
    jj ale pořád nám chybí ten finnační limit, jinak se nehnem z místa...
    Přesně tak a taky využití toho kompu, na co má být.

btw. když říkáš, jak jsi s prachama za vodou, tak proč máš takovou starou a bídnou sestavu Kdyby jsi byl ve vatě jak říkáš, tak bych čekal alespoň nějaký XPčko a giga RAMky, ale to je asi jenom subjektivní názor.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

no +/- 85,000 pocitac bude na filmy,hry nejake narezy , taktovani atd pc tunning atdd.

Standardní

Reknu ti BeachKEne ze je to muj prvni pocitac z roku 1998 coz byla bomba . JO a taky na web stranky . Umim delat webovky nejmin za 70,000 litru kdo chcee webovku HODNE SLUSNOU

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

J a umím dělat taky webovky,nic extra ale mě to stačí!!!
    Co na tom stojí 70,000

Standardní

KDO UMI TEN UMI DOCELA EXTRA A FIRMAM ktery jsou docela znamy ale nebudu citovat .

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

No myslim, ze timhle stylem tu moc dlouho nepobudes, zkus psat jen k tematu a hlavne uz zmen nazev z toho "new" na neco smysluplnyho

Standardní

Jsem v práci a nemám co dělat, takže ceny s daní (v CzechComputeru):
    Proc. AMD 64 3500+ BOX za 12500,- (Socket 939)
    Zalman 7000B CU od Nuggeta za 1200,- (nic jinýho z chladičů bych na to nerval)
    Deska Abit AV8 (ViaK8T800PRO) za 4400,-
    Paměti 1GB (OCZ perf.) CL2 DDR 433 za 11000,-
    Disky 2x 250GB HitachiSATA 2x6550 za 13100,-
    Sapphire X800XT Platinum za 16700,-
    Kysna CaseTek(záleží na preferenci) cca 3600,- (bez zdroje !!!) (případně Chieftec, AOpen apod.) dá se koupit u Nuggeta
    Zdroj Fortron 60PN(PF) 400W za 2340,-
    Myš Logitech MX510 za 1300,-
    Klávesnice do 500,-
    DVD-ROM Toshiba do 1100,-
    palírna (DVD) cca 3000,-
    ---------------------------------------------------------------
    Jsem momentálně na 69440,- Kč, ještě v tom není zvukovka, repráky a hlavně monťák !!!!!! Jinak zdroj jsem tam dal celkem ok, ale byl bych stejně pro Enermaxe, jenže to už je zase o dost více peněz.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Chces poradnej pocítač a máš hodně penez(jen aby) přid si Apple...Ten je tak o 10let vývoje před normalnimin PC
    There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no death, there is the Force.

Standardní

Citace Původně odeslal d00mgiv3r
    Chces poradnej pocítač a máš hodně penez(jen aby) přid si Apple...Ten je tak o 10let vývoje před normalnimin PC
    To je sice pravda, ale 95% programu na tom odmítá pracovat.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    Citace Původně odeslal d00mgiv3r
    To je sice pravda, ale 95% programu na tom odmítá pracovat.
    Pokud pouzívas správny sw tak jede korektně....většina her co přichazi z USA je i delana na Apple...
    There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no death, there is the Force.

Standardní

Tak co BeachKene uz jr to lepsi Kdyz tak mi porad me nic nenapada PLease

Standardní

Tak co BeachKene uz jr to lepsi Kdyz tak mi porad me nic nenapada PLease
    LAMO, koukni o pár příspěvků výš a řekni sám, co si o tom myslíš.

iPad Pro / iPhone SE

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání