Citace Původně odeslal LtK
Citace Původně odeslal Vladimír Mahr
Citace Původně odeslal riksa
Citace Původně odeslal Vladimír Mahr
Mám Tunderbida 1,6 GHz. Kolega jech chce za 1000 Kč. Získám když připlatím 430 Kč a koupím si nový Duron Applebred 1,8 GHz v Alfě ?
1) Thunderbird to urcite nebude - delali se jen do 1400mhz, takze to to bude palomino 1900+ (asi - to by melo mit frekvenci okolo 1600mhz)
2) polepsis si minimalne moznosti taktovani
Nevzpomínám si už přesně na název ale byl to předchůdce XP. Já ho mám v desce, která umí pouze FSB 100 chci ji ale vyměnit za 133A a využít 133. Nevzpomenu si přesně jsem v práci ale mne svítí 1,2 a FSB je 100.
Žeby bol na 1,6GHz pretaktovaný ?
Minimálne budeš mať menšiu teplotu, tým pádom aj tichšie... O čo má možno Duron menší výkon, o to to doženieš frekvenciou navyše...
A mal by si si overiť, či Ti ten nový Duron na tej doske aj pôjde... Aby si s tým potom nelaboroval ako barvoslepý s farbami...
Ale celkovo s tým veľa vody nenamútiš... Brzda budú SDR pamäte a ani disky asi nepôjdu na maximum...
Tak mi poraď jak uvažovat. Mojí desku ASUS jdoucí pouze na FSB 100 chce kolega za 1000. Procesor dle mne Tunderbit chce také za 1000. Grafiku Radeon chce také za 1000. SDRAm 2x 256 nechce a já nemám volné finance. Tak jsem chtěl desku s SDRamy na 133 a koupit si Durona a Radeona 8200. Kdybych se zbavil SDRamů tak bych šel do Bartona s novou deskou a DDR ale nemám škváru a nevím kdy budu počítač potřebovat.