Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Asus FX5900GE - taktovani

Standardní Asus FX5900GE - taktovani

Chtel jsem se zeptat mam FX5900GE a pri pouziti starsich ovladacu muzu taktovat normalne. Pri pouziti cca. 60-satkovych driveru mi pri pretaktovani i pri podtaktovani klesne napr v 3dmark2003 pri testu battle proxycon z 40fps na 10fps ale jenom.

To vse i pri nove nainstalovanem systemu.

zkousel jsem coolbits, powerstrip, rivatuner a smartdoctor a vse jede normalne az do chvile kdy chytnu posuvnik a taktuji at uz do plusu nebo minusu.

Stalo se vam to nekdy nebo nevite co s tim?

To same mi delalo i na FX5600.
    Sempron 64 PALERMO 2800+ , ASUS K8N-E nForce3, Geforce 6800 (Leadtek), 1*512 MB RAM + 2*256=512 MB RAM DDR 400, 160 GB HDD

Standardní

...tak sem hodim odpoved, ktoru dostal "Kriegsjunkie" od ASUSu k tomuto problemu:

What's the problem?
    There is no support for overclocking!
    You will loose your warranty!!
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní

zkoušel jste někdo hejbnout nahoru jen GPU a MEM nechat na def? Někomu to prej takhle jede....

Standardní

Citace Původně odeslal Over
    zkoušel jste někdo hejbnout nahoru jen GPU a MEM nechat na def? Někomu to prej takhle jede....
    jj pokial taktujes na ASUSach len GPU tak sa vykon neznizi ja som vymenil bios a mam po starostiach
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    jj pokial taktujes na ASUSach len GPU tak sa vykon neznizi ja som vymenil bios a mam po starostiach
    ....vyměnil? to jsi ale přišel o TVO,ne?

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    ....vyměnil? to jsi ale přišel o TVO,ne?
    jj, ale momentalne ho aj tak nepouzivam

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání