Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 31

Téma: Jak zaheslovat IE?

Standardní Jak zaheslovat IE?

Potřebuju to pro kámoše kterej má kluka v tom pravém věku kdy se začíná zájímat o freefoto a podobně.
    Prostě potřebuje to udělat tak když někdo klikne na IE tak se ho to musí zeptat na heslo.

Problém jednoduchej ale poneku spousta lidí to neví

PSroty co sem budou chtít postrovat pořiď si operu nebo tak něco tak to ani nemusej zkoušet!!!!

Standardní

A proč mu v tom bránit .

Standardní

hahaha
    Děláš jak kdyby si to neznal de k sousedům začnou se tam dívat na péčko a "co to tady děláte mno mno mno víš,ale u péťi se na to můžem dívat"
    a pak seš nevětší lama ve vesnici.
    Děláš jak kdyby si to nezna a pokud to neznáš tak se zdrž OT laskavě!!

Standardní

OK, nojo, tak sorry .

A pod jakym systémem to provozuje? Kdyby tam měl W2000 nebo XP, tak by možná šlo Péťovi udělat uživatelskej účet a tomu nepovolit spuštění IE.exe .

Standardní

To mě taky napadlo ale bohužel OS jsou W98

Standardní

A proc nepouzit filtrovani stranek v prohlizeci? Snad tam jsou i zakazane slova, slovni spojeni spojeni. Sice prohlizec spustis (mmjn ten navrh co jsi psal urcite NEPUJDE ), ale dostanes se na opravdu "ciste" stranky, alespon si to myslim.
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

hmm to je špatný to musí nějak fungovat musí to bejt něco jako zabezpečení složek,který můžou bejt taky pod heslem.

Standardní

Citace Původně odeslal TIMBERJACK
    hmm to je špatný to musí nějak fungovat musí to bejt něco jako zabezpečení složek,který můžou bejt taky pod heslem.
    Nebo povolo pouzivani proxy a zadej tam nejakou nesmyslnou adresu. Funguje to na 80% uzivatelu .
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

Ted jsem nějak nepochopil co tím docílím?
    to že mi nepude serfovat to jsem zrovna v úmyslu neměl

Standardní

Ted jsem nějak nepochopil co tím docílím?
    to že mi nepude serfovat to jsem zrovna v úmyslu neměl
    Klukovi nepojede net, samo . To je to same, jako kdyz prohlizec nepujde spustit, ne?

Standardní

řešení logické a dokonce i reálné,ale jak dlouho bude trvat než na to příjde
    a pokud vim když něco v 98 změníš tak to chce restart a představ si že příde že chce na ninternet ok smažeš blbou ip na proxi a restart doserfuje a zase restart takhle to udělá asi 10 a internet radši používat nebude

je to stršně nepohodlný zkuste zapojit mozkovny a vypotit neco lepšího mě už nic nenapadá

Standardní

řešení logické a dokonce i reálné,ale jak dlouho bude trvat než na to příjde
    a pokud vim když něco v 98 změníš tak to chce restart a představ si že příde že chce na ninternet ok smažeš blbou ip na proxi a restart doserfuje a zase restart takhle to udělá asi 10 a internet radši používat nebude

je to stršně nepohodlný zkuste zapojit mozkovny a vypotit neco lepšího mě už nic nenapadá
    Heh, napsal jsem dve moznosti, dalsi uz pravdepodobne nejsou. Restart to chtit nebude. Je to vec toho IE.

Standardní

Co treba
    http://studna.cz/go/detail/fid/1734
    http://studna.cz/go/detail/fid/1249
    http://studna.cz/go/detail/fid/175
    http://studna.cz/go/detail/fid/1148

ale osobne jsem je nezkousel a pokud je chlapec trosku zrucnejsi urcite to obejde pokud to jsou w98

ot/ jak psal kuba proc mu branit? kdo chce cestu si najde

Standardní

Citace Původně odeslal jedik
    Co treba
    http://studna.cz/go/detail/fid/1734
    http://studna.cz/go/detail/fid/1249
    http://studna.cz/go/detail/fid/175
    http://studna.cz/go/detail/fid/1148

ale osobne jsem je nezkousel a pokud je chlapec trosku zrucnejsi urcite to obejde pokud to jsou w98

ot/ jak psal kuba proc mu branit? kdo chce cestu si najde

A pak že není řešení
    THX du zkusit hned ten první.

Standardní

Hm, hezky , ale tezko znepristupnis slozku na FAT disku (win9. S tim skrytim bych souhlasil .

Standardní

No pokud je chlapec zručnější, tak bych to fakt asi vzdal . Boot CD Knopixu a může surfovat .

A rovnou by měl zaheslovat televizi, novinový stánky....

Standardní

Citace Původně odeslal KUBA
    No pokud je chlapec zručnější, tak bych to fakt asi vzdal . Boot CD Knopixu a může surfovat .

A rovnou by měl zaheslovat televizi, novinový stánky....
    Presne tak . Jednoduse bych tam dal proxy. Z mych znamych, beznych uzivatelu, na to nikdo neprisel, nikoho to nenapadlo.

A kdyz bude jeste vice zrucnejsi, tak si s sebou vezme nejaky ten vlastni, "lepsi" prohlizec.

Standardní

No, pokud vim, tak pod W98 exitujou nejake aplikace jmenujici se "Hlidaci Pes", ja osobne takoveto aplikace nemam moc v lasce, ale mohly by ti pomoct.
    EPOX 8K9A3+, AMD Athlon XP 2100@2700, SPIRE FalconRock II, 512MB DDR400, WD120GB, GF4 MX, LCD Acer AL1721

Senior Member Avatar uživatele jago
    Vliv
    279

Standardní

Další možnost: Nainsaluj si Kerio Firewall(bezplatně) a zapni bezpečnost systému,tam pak zakaž spůštění IE a Kerio zahesluj.

<OT>
    Jinak se mi zdá blbost v tom dětem bránit....stejně tomu nezabráníš,aby se na to koukli jinde a akorát ze sebe budeěš dělat k.r.e.t.é.n.s.k.ý.h.o fotra,kterýho v 15 v.y.f.a.ku.j.o.u!!!!!!
    Přemýšlej nad výchovou a né nad blbostma....
    </OT>
    EDIT: bylo myšleno,jako rada pro toho tvýho "kámoše"
    CPU-Intel 2160@3000MHz[300*8]voltage=1,39V ,CHladič-Scythe Ninja plus ,Deska-Gigabite P35-DS3L, Paměti-Transcend Overcl. kit 2x1GB 800MHz@900MHz v dual chanel,voltage 2VGrafika-Gigabyte X1650XT@m-1550 c-640 cooling pasive Monitor-Samsung 710T Disk- 2x Hitachi 7K250 160GBSATA ,Zvuk-SB Audigy,naLogitech 5300,Myš a Klávesnice-Logitech LX-500,Case-Chieftec LBX-01-B-B-SL,Zdroj-Enermax 400W Liberty @Debian(XFCE).
    NTB-DELL XPS 1330, RAM-4GB,C2D@2GHz,GK-8400GS copper mode @Ubuntu(XFCE)

Standardní

Nuz, nejde len o moralny vyvoj jedinca, ale aj o to, ze rozne "pofiderne" stranky sa snazia zahltit komp roznymi spyware-mi, resp. snazia sa nainstalovat rozne dialery, chcu sa nastavovat ako domovske stranky a tak dalej a tak dalej, o virusoch ani nehovoriac...
    takze chalan moze aj nechtiac narobit kopu skody.... preto by bolo lepsie zakazat IE uplne
    ked som bol na fore aktivny, tak som doma chladil toto:
    DEEDEE: Asus P4C800-E Deluxe, Intel P4 Prescott 3.0GHz@3.72GHz + Zalman 7000B Cu, DDR 2x256 MB Twinmos 400MHz CL 2.5, Asus 8420 (GF4 Ti4200) 250/445@350/580 with Zalman ZM80D-HP, iiyama LS902 Vision Master 1451, CD-RW Asus CRW-5224A, Seagate Barracuda 7200.7 SATA 160GB + 7200.10 SATA 320GB, case Enermax CS-B031-TBB, power supply Enermax Liberty ELT500AWT, cooling rodinka Nexusov... v lete netaktim, kurit treba v zime...
    Thunderbird: Asus P4G8X Deluxe (Granite Bay chipset), Intel P4 NW B 2.4GHz@2.8 GHz + Titan TTC-CW7TB, a tak dalej...

Standardní Re: Jak zaheslovat IE?

PSroty co sem budou chtít postrovat pořiď si operu nebo tak něco tak to ani nemusej zkoušet!!!!
    Proc ne?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Senior Member Avatar uživatele jago
    Vliv
    279

Standardní

Citace Původně odeslal Ed Reznor
    Nuz, nejde len o moralny vyvoj jedinca, ale aj o to, ze rozne "pofiderne" stranky sa snazia zahltit komp roznymi spyware-mi, resp. snazia sa nainstalovat rozne dialery, chcu sa nastavovat ako domovske stranky a tak dalej a tak dalej, o virusoch ani nehovoriac...
    takze chalan moze aj nechtiac narobit kopu skody.... preto by bolo lepsie zakazat IE uplne

Řešení jak jsem psal výše+Ad-watch(anti-spam)

Když bude v tom Keriu heslo,tak není co řešit.....nějaký "dialer" se sice stáhne,ale nespustí a ani nenainstaluje.Ochrana v tom keriu nedovolí spustit jiný proces než je povolen v jeho tabulce.
    CPU-Intel 2160@3000MHz[300*8]voltage=1,39V ,CHladič-Scythe Ninja plus ,Deska-Gigabite P35-DS3L, Paměti-Transcend Overcl. kit 2x1GB 800MHz@900MHz v dual chanel,voltage 2VGrafika-Gigabyte X1650XT@m-1550 c-640 cooling pasive Monitor-Samsung 710T Disk- 2x Hitachi 7K250 160GBSATA ,Zvuk-SB Audigy,naLogitech 5300,Myš a Klávesnice-Logitech LX-500,Case-Chieftec LBX-01-B-B-SL,Zdroj-Enermax 400W Liberty @Debian(XFCE).
    NTB-DELL XPS 1330, RAM-4GB,C2D@2GHz,GK-8400GS copper mode @Ubuntu(XFCE)

Standardní

Mno trochu drastycký ja jsem taky takhle byl vychovávanej a že by že byl nějakej fracen nebo nějakej feťák to teda ne!!jediný drogy který užívam jsou Couter Strike a občas nějaký to pivo.

PS: moc se díváš na americký filmy

Standardní

Mno trochu drastycký ja jsem taky takhle byl vychovávanej a že by že byl nějakej fracen nebo nějakej feťák to teda ne!!jediný drogy který užívam jsou Couter Strike a občas nějaký to pivo.

PS: moc se díváš na americký filmy

no tak americke filmy pozeram velmi malo, iba ked sa daky fakt hodnotny (po duchovnej stranke) objavi
    a hovorim z vlastnej skusenosti, raz som kamosa pustil za komp, pozeral len dake stranky s wallpaperami (ziadne xxx ani nic podobne) a hned som mal kopu sajrajtu v kompe.
    tie dialery sa najcastejsie nachadzaju na xxx strankach (ved aj ja som bol mlady ), takze v konecnom dosledku sa priklanam k jagovmu nazoru...
    ked som bol na fore aktivny, tak som doma chladil toto:
    DEEDEE: Asus P4C800-E Deluxe, Intel P4 Prescott 3.0GHz@3.72GHz + Zalman 7000B Cu, DDR 2x256 MB Twinmos 400MHz CL 2.5, Asus 8420 (GF4 Ti4200) 250/445@350/580 with Zalman ZM80D-HP, iiyama LS902 Vision Master 1451, CD-RW Asus CRW-5224A, Seagate Barracuda 7200.7 SATA 160GB + 7200.10 SATA 320GB, case Enermax CS-B031-TBB, power supply Enermax Liberty ELT500AWT, cooling rodinka Nexusov... v lete netaktim, kurit treba v zime...
    Thunderbird: Asus P4G8X Deluxe (Granite Bay chipset), Intel P4 NW B 2.4GHz@2.8 GHz + Titan TTC-CW7TB, a tak dalej...

Standardní

Citace Původně odeslal jago
    Řešení jak jsem psal výše+Ad-watch(anti-spam)

Když bude v tom Keriu heslo,tak není co řešit.....nějaký "dialer" se sice stáhne,ale nespustí a ani nenainstaluje.Ochrana v tom keriu nedovolí spustit jiný proces než je povolen v jeho tabulce.
    Podle me reseni spociva v odstraneni priciny, ne v opravovani problemu. To je snad jasne ne? Co jsem nainstalil jednomu znamemu Mozillu, vir, spyware uz se nikdy neobjevil. A uz je to cca rok. Predtim tam mel tuny trojanu a jine haveti. A placat do pocitace kvuli jednomu pofidernimu browseru tuny dalsiho softu, aby to VUBEC FUNGOVALO tak nejak normalne se mi zda jako magorina.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání