Citace Původně odeslal dort
Citace Původně odeslal Kon
Chlapi, podle mne nedelate dobre, ze do toho jdete tak rychle bezmyslenkovite. Si uvedomte, ze tedka jedete defacto na maximum BTS. Az tam bude par stovek lidi a budete mit 32kbps tak mi tu nebrecte!
maximum BTS - no s tím bych maličko nesouhlasil, teoretické maximum služby je 2.4 Mb/s, a v rámci testovacího provozu pohybovaly hodnoty okolo 1 Mb / s, takže bych to neviděl tak bledě, a rozhodně si nemyslím, že jedeme na maximum.

Ono omezení na 256 Kb / s, je tam úmyslně z důvodu následovného nezpomalení služby "po eventuálním návalu zákazníků", jak jsem zjistil od zasvěcených a upřímně síť NMT je v této chvíli z cca 90% volná pro data expres a dovolím si předpokládat, že ET neinvestoval do této technologie 10 - či možná 100 miliónů, aby byla pro řádově 100-ky uživatelů
100ky uživatelů se podívej na netu na ohlasy. Tam se nasype hromada lidi. Za pár měsíců bude na 1 BTS tak par desitek uzivatelu a do toho jeste FUP.
Ve vetsich mestech by melo smysl si poridit smerovku (staci nejaka upravena Yagina z TV) a vyhledavat si nejmene zatizenou BTS v danou chvili