Citace Původně odeslal Marty
Citace Původně odeslal Louis
Většinu času trávíš nadáváním nad tím, že je mezi žebry málo místa. Dělal jsem si pasiv svýho času na GF 4200Ti, použil jsem box z Athlona 1700+. Nejdřív si musíš změřit přesně díry v desce (kartě...) a přenést to na pasiv. Vrtačkou vyvrtáš díry (průměr stejnej jako v desce).
Já jsem potom vyvrtal velkym vrtákem (8mm) díry do pasivu KOLMO k základně pasivu tak, že protly díry pro šroubky. (Tím kolmo myslím to, že když máš pasiv položenej na stole, tak vrtačku bys měl taky položenou na stole a posunoval po desce). Tak mi vznikl otvor, který umožnil použít šrouby s rozumnou velikostí hlavy...

nebo můžeš provrtat pasiv kompletně skrz (i přes žebra, i když tam bude vrták asi dost skřípat ) a použít dlouhýý šrouby s velkou podložkou na vrchu žeber.

a nebo ty zebra, kde ma byt hlava sroubu, odfrezovat, vyhnout, nebo tak neco. ale docela elegantni je to tou dirou se zavitem, akorat problem je v tom ze kdyz si to das na NB tak to pak nesundas bez sundani desky.
Z desky to klidne sundas. Znate ty sestihranne bazmeky (jak se jim nadava...) co se zasroubuji do case a do nich pak prijdou sroubky co drzi desku? Staci je dat do tech der kolem NB, zespodu prichytit matickou a je to. Chladic se pak prisroubuje do nich a da se odmontovat kdykoli bez oddelavani desky