2sid: Nekde sem cetl, ze ta deska ma obcas v detekci stringu procesoru nejaky chaos - me treba ukazuje Sempron!!! a ja mam XP M ale to je mi fu.ck... Kdyz sem tam mel Tbreada, tak mi ukazovala jeho realnou frekvenci a tusim ze Athlon XP TM nebo mozna bez toho TM... - ve woknach to ukazuje to stejne co detekne BIOS, takze kvuli tomu tam mas porad to 1800+ Dyt je to jedno co to pise - hlavne kdyz to jede tak jak ma a vykonove to mas urcite vys nez na 1800

Ohledne fashnuti BIOSU - staci si udelat spousteci disketu - jde to i v XP nebo 2000 - kliknes pravym na disketu a das naformatovat - zatrhnes policko vytvorit systemovy disk (nebo tak nejak-nemam tu disketu...) a pockas. Pak tam prikopirujes tu flashovaci utilitu AFUDOS.exe a ten z webu stahnuty BIOS (ted je tam tusim verze 4)(BTW - nezapomen si ty ZIPy rozbalit...). Restartnes komp a das nabootovat z DISKETY(te cos vytvoril s tema zkoplyma fajlama). Melo by ti zacit blikat na monasu A:\ Napises za A:\aufudos.exe /ia7v88004.rom a pockas az to dozvyka. Pak restarnes komp a mas vymalovano...