Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Slackware + modem

Standardní Slackware + modem

Ahoj, podarilo se mi nainstalovat ovladace pro svuj modem(Lucent), nastavil jsem si pripojeni a vsechno funguje normalne az do prihlaseni k siti (Tux, volny). Potom priblizne po pul minute prijimani a odesilani dat pocitac vytuhne. Uplne zmrzne a musim ho na tvrdo resetovat. Distribuci pouzivam Slack 10.0 a ovladace k modemu ltmodem8.30a3 nebo ltmodem8.31a3. K pripojeni pouzivam kppp
    All in all, Bill is just another brick in the wall.

Standardní Re: Slackware + modem

Citace Původně odeslal Prochor
    Ahoj, podarilo se mi nainstalovat ovladace pro svuj modem(Lucent), nastavil jsem si pripojeni a vsechno funguje normalne az do prihlaseni k siti (Tux, volny). Potom priblizne po pul minute prijimani a odesilani dat pocitac vytuhne. Uplne zmrzne a musim ho na tvrdo resetovat. Distribuci pouzivam Slack 10.0 a ovladace k modemu ltmodem8.30a3 nebo ltmodem8.31a3. K pripojeni pouzivam kppp
    Predpokladam, ze to je interni modem. Ty opravdu sajou. V dobach meho dial-upu sem si radsi koupil externi, kde sem zadne ovladace ani instalovat nemusel.

Mozna zkus jinou verzi tech ovladacu. V pripojovacim programu problem asi nebude.
    Why use windows, since there is a door?... SlackWare Linux ruleZz - Linux for the subgenius

Standardní

Ovladace sem zkousel dva a starsi sem zadny uz nenasel.
    All in all, Bill is just another brick in the wall.

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

http://www.heby.de/ltmodem

Kppp je prasarna, zkousels to primo pres pppd

Jaky pouzivas kernel 2.4.26, nebo 2.6.7
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání