Citace Původně odeslal Ondrowicz
Dojmy zatím nejsou, teď jsem přijel z dovolené a čtu si ohlasy. Ale i přes ne moc dobrý MadCapův dojem si ho zřejmě po víkendu objednám. Jenom pořád lituju, že Microsoft přestal joye vyrábět (asi přišel na to, že všechny odvětví které dělá kvalitně by měl odstranit - takže zůstane jen u operačních systémů ) ,ten bych bral bez rozhodování.

Tak ja jsem to nevydrzel a koupil jsem to. Verzi bez vibraci (ThrustMaster TopGun Fox2 USB), stejne to neni plnohodnotny FF.

Je presnej. Vraci se perfektne. Kompatibilita s XP bezproblemova, v baleni zadne CD. "autocentrovani" funguje bez problemu.

Ergonomie prisne pro pravaky.
Mirne mi nesedi spoust c.3 ta "rohova". Ostatni butony mi padnou (mam celkem malou ruku).
8hat switch by mohl byt trochu bliz... ale to by zase nevyhovovalo lidem s vetsima pazourama.

Mensi vyhradu mam k Z ose paky. Odpor na jednu stranu je mirne vetsi nez na druhou (asi pruzina). Toho jsem si u Logitechu nevsiml. Vykyv v ose Z je pomerne maly (zase oproti Log Extreme). Pri nastaveni vetsiho odporu paky se ne zcela presne vraci, je to o kousek ale je to tam. Pri volnejsim nastaveni je to ok.
Prechazim z Geniuse F-22, a k mymu prekvapeni mi vic vyhovovalo kormidlo zvlast.
Taky trochu chybi mechanicky trim , ty kotoucky ktere u lacinyho Geniusu nastavuji centrovani.

Nastaveni odporu je dost dobre. Da se nastavit od uplne volneho s linearnim prubehem odporu ala Logitech az po stav kdy se dokola jakoby svira gumova obruc, jejich odpor musite od urciteho bodu prekonavat. Tvrdsi nastaveni mi vyhovuje. Stabilni zakladna i pri nejtvrdsim nastaveni.

Samozrejme kvalitu ci nedostatky proveri az cas.

Zatim si alepson davam pozor abych ten joy pri prenaseni netahal za paku.