Citace Původně odeslal GABO
2Phate: Mno ty by si rozhodne mal drzat usta lebo ty si nam taky odbornik tym tvojim prispevkom ze mi je z toho zle. Polka z Vas co tu chodi nevie doslova ani ň z toho co Eagle...mozno viete po pamäti urcite frazy ale hlbsie fakt nic. Tak si odpustaj taketo poznamky lebo nebyt ludi ako Eagla a par inych tak to tu uz doslova fakt zdochne....

2Spajdr: k tomu shitu ako som pisal. Nikto nie je zazobany a ani nevykradol banku alebo nema kamaratov na spravnych miestach. Preto ani ja ani kopec inych nema X800Pro a pod grafule...a predstav si este ze takych 2000 MHZ SHITOV podla teba tu ma kazdy druhy clovek...teda aspon co mam znamych. To ze mas ty extra hype natakteny komp neznamena za sa kazdy druhy z toho pokaka..aby si to zle nepochopil:

Je fajn ze ak ma niekto nove HW a teda postne tu na forum vysledky na ktore sme zvedavy...horsie je ked ti ten extra HW pomiesa rozum a nie si schopny akceptovat realitu ze tu fakt vela ludi ma kopec shitov (TVOJ NAZOV XP2000).....

Plati to co som napisal v predchaddzajucom prispevku....kazdy patrime do inej skupiny s inouzostavou, kazdy ma iny potencial na kupu (prachy) a to je rozhodujuce...to neovplyvnia ani benche
2000Mhz je prostě shit pro X800, to jsem chtěl říct, stejně jako XP-M o 500Mhz výše. A pokakat se z toho někdo klidně může, ale to tady neřešíme ne? tak nevím proč to tady vytahuješ. Zatím jsem tady neviděl že by někdo s mojí grafikou a XP 2Ghz shitákem upgradoval na 2.5Ghz XP-M a to je jenom dobře.