Citace Původně odeslal 3G@L
Zkus dát čipsetu 1.8V nebo 2.0V
Tak jsem zkusil přidat RAMce na 2.8V a chipset na 1.8V, FSB 214, dělič 11,5... včera jsem pařil Doom3 a pohoda, nechával jsem běžet benchmarky a pohoda... a dneska mladá hrála Duke Nukem Manhattan Project a dvakrát po sobě jí to vytuhlo... takže ani s tímto nastavením to není úplně fajn... ale není to procák, protože ten při stejné výsledné rychlosti valí v pohodě s vyšším násobičem a nižší FSB... takže večer back to 205x12... to vypadá jako pro můj kompl nejstabilnější hodnota... leda pak přidat procesoru voltáž na 1.8V a poslat ho na 2500MHz (3800+), to by už mělo být stabilní... bohužel to bude pect jak sviň... odhaduju tak 58C full load... (asi ještě dřív než 12,5x200 zkusím 12x208... třeba to nebude chybovat jak u 214FSB)

EDIT:
nicméně očekávám aktualizaci BIOSu ze strany EPoXu každým dnem, protože nedávno se na jejich stránkách objevila informace o podpoře nových Sempronů u 8RDA3G/I/+, takže snad updatnou i tyhle mobilní procáky... Jinak jsem nezaznamenal žádný problém (deska vs. procák).
říkejte mi vědma... nový bios je již u EPoXu www.epox.org ke stažení (verze 8RDA3I a E, plus verze zatím není...) jedna ze změn je přidání detekce Sempronů... a já jen moc moc doufám, že přidaly i zobrazení XP-M Večer ho nahodím a uvidím...