Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Opera a připojení přes Proxy s heslem

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní Opera a připojení přes Proxy s heslem

Nainstaloval jsem si Operu 7.5.3., nasavil svou proxinu, ale když se chci připojit, vyběhne mi okno z kritickou chybou. Já totiž když se loguju na net, tak v IE zadávám jméno, heslo a doménu - vždy mi vyskočí okno, které odkliknu a jsem na netu. Tady u Opery s tím nepočítají Díky zabradu

Standardní

Nejde nahodou do policka pro adresu proxy napsat:

jmeno:heslo@adresa_proxy

?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Nejde nahodou do policka pro adresu proxy napsat:

jmeno:heslo@adresa_proxy

?
    Přesně v tomto tvaru jsme to napsal a nic

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Je zajímavé, že pokud políčko PROXY SERVER nezaškrtnu, to dialogové okno s heslem se mi zjeví, ale zase nenajde ten proxáč....

Standardní

Mozna by pomohlo nainstalovat si u sebe na pocitaci svuj proxy server, ten nakonfigurovat na ten vnejsi proxy server a sam se pripojovat pres ten svuj. Ale je to trochu slozitejsi reseni.

Ale to se mi nezda, to nak musi jit. Mozna to bude mit neco spolecneho s automatickou proxy konfiguraci. Nevim jak tam u vas je to udelane, odpoved na tvou otazku musim prenechat jinym, samotneho me to zajima.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Mozna by pomohlo nainstalovat si u sebe na pocitaci svuj proxy server, ten nakonfigurovat na ten vnejsi proxy server a sam se pripojovat pres ten svuj. Ale je to trochu slozitejsi reseni.

Ale to se mi nezda, to nak musi jit. Mozna to bude mit neco spolecneho s automatickou proxy konfiguraci. Nevim jak tam u vas je to udelane, odpoved na tvou otazku musim prenechat jinym, samotneho me to zajima.
    Skript pro auto konfiguraci u nás není....

Standardní

Zkus do prihlasovacich udaju doplnit jeste cislo portu, na kterem bezi (jmeno:heslo@adresaort)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání