Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: NForce3 MSI K8N Neo Platinium

Standardní NForce3 MSI K8N Neo Platinium

Mam problem, koupil jsem si tuto desku a teplota chipu mi dosahuje pri klidu 60 stupnu a pri zatizeni se vysplha az na 66 a vice ......
    Na zaklade toho mi tuhne comp .
    Takze mam otazku, jestli je tato teplota normal a nebo ji mam hodit na reklamaci .

Diky

Standardní

Kdyby to cidlo blbe ukazovalo, tak ti kvuli tomu asi nebude tuhnout komp.
    A urcite by nebylo od veci sverit se jake CPU (jak taktovane) a jaky chladic pouzivas.
    MB Epox 9NDA3+, CPU A64 3200+@?GHz, RAM 2x512MB A-DATA DDR566, VGA Sapphire Toxic RX800PRO@XT, Audio Audigy 2, HDD WD Raptor 74GB & Hitachi 7k250 160GB, DVD Pioneer DVR-108, Case YY-5601 + LCPower 550W, Cooling Water, Monitor Hercules 920PRO DVI, My OC Gallery

Standardní

Procesro je AMD 64 2800+ taktle vubec neni. Chladic na nem mam Gigabyte 3D Cooler Pro a teplota CPU v klidu je 46 a pri zatizeni 52 stupnu.

Chladic na chipsetu je pasiv uz primo od vyrobce.

Standardní

Citace Původně odeslal Psanec
    Procesro je AMD 64 2800+ taktle vubec neni. Chladic na nem mam Gigabyte 3D Cooler Pro a teplota CPU v klidu je 46 a pri zatizeni 52 stupnu.

Chladic na chipsetu je pasiv uz primo od vyrobce.
    Takze myslis chipsetu, to je pak jina
    Zkus ho necim ofukovat a pokud to pomuze, tak je to urcite na reklamaci.
    MB Epox 9NDA3+, CPU A64 3200+@?GHz, RAM 2x512MB A-DATA DDR566, VGA Sapphire Toxic RX800PRO@XT, Audio Audigy 2, HDD WD Raptor 74GB & Hitachi 7k250 160GB, DVD Pioneer DVR-108, Case YY-5601 + LCPower 550W, Cooling Water, Monitor Hercules 920PRO DVI, My OC Gallery

Standardní

Netusis jaka by mela byt teplota chipsetu ?

Standardní

Ta teplota chipsetu je asi u tehle desky normalni.

Mam A64 3000+, zaplej DOT: cpu - 46°C; nb 58°C (mam ted v pc jeste pridavnej vetrak na case), bez nej jsem mel 66°C. Mozna by pomohl lepsi pasiv nebo klasickej vetracek...

Standardní

No zitra top vezu na reklamaci, jelikoz hrtabat na desku v zaruce nechi (davat tam aktovni chladic).
    Takze sem zvedav, zdali to pomuze. jestli, ne tak ho tam holt dam .....

Ale 66 stupnu mi prijde uz trosku moc na chipset. Do 50 bych to jeste pral , ale tohle neni procak a je to mnohem vice nachylne na stabilitu compu.

Standardní

Bios 1.2 a http://forum.msi.com.tw Je to chyba BIOSu.

Standardní

Citace Původně odeslal Psanec
    No zitra top vezu na reklamaci
    Zbytečná cesta Flashni BIOS A už tam je dneska BIOS 1.3

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání