Jedná se mi o nějaké doporučené hodnoty, abych něco neodprásknul. Stáhnul jsem si poslední drivery pro Win2K.
Díky za každou radu
Jedná se mi o nějaké doporučené hodnoty, abych něco neodprásknul. Stáhnul jsem si poslední drivery pro Win2K.
Díky za každou radu
Jaro
Pretaktovat jde, ale doporucuju aktivne chladit, protoze jinak topi fakt fest a nekdy se objevujou artefakty. Zadna doporucena hodnota neni, zalezi kus od kusu, nicmene narust vykonu je vicemene zanedbatelny
nevim jestli to jde nejak hnout jen pameti, to pomuze vic nez hejbat chipem. ale mam dojem ze je to svazane. sem to zkousel jen jednou, kdysi a hned to vzdal a vratil na normal
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
Přetaktovat jsem to nikdy nezkoušel, můžeš mě navést jak to udělat ?
Díky
Jaro
stahnout utilitku od matroxe. nekde ji maj na sajte, ale nevim jak se jemnuje jde tam mimo jine i taktovat.
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
bud MGAtweak nebo MatroxTechSupportUtility
melo by bejt na www.matroxusers.com
A jakých hodnot se mám asi tak držet (přibližně od-do, nemyslím tím od nulydo odprásknutí
).
Jaro
od defaultu az tam kde to nebude delat chyby![]()
Zkusil jsem Matrox utility (nastavit kolečkem a potvrdit puntíkem), ale hodnoty jsou tam cca od 0 do 20. A žádné doporučení co to znamená.
Jaro
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)