Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Microcom ADSL DeskPorte Router 100

Senior Member Avatar uživatele Haldo
    Vliv
    283

Standardní Microcom ADSL DeskPorte Router 100

Please mozete mi pomoct? Mam tento router ale nedari sa mi ho dotat von. Neviem ako ho mam nastavit. Mam pripojenie od ST, tam mi povedali VPI, VCI a protokol a ked som im volal znova tak mi tiez povedali ze ten router vedia pingnut, ale mne stale hlasi not connected a blika DSL ACT. DSL LINK svieti v poho.

Za pomoc vopred dik

PS: ten manual microcom je snad iba sranda, ved tam nic okem natavenia si IP na PC nie je
    - When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
    - Being happy insn't having everything in your life be perfect.

Standardní

nazdar, neporadim ti ale mozes mi napisat aspon ten protokol (mal by byt pppoe) a vpi/vci lebo ja nemam ani to

Standardní

hej protokol sa pouziva PPPoE ,VPI-1, VCI-32 ten modem musi mat nastavenie normy G.DMT Annex B, encapsulation ma byt - LLC nic viac by tam nemalo byt.Ak je napis co zistim ti to.Este ak tam mas autentifikaciu pri overovani mena-hesla PAP alebo CHAP tak u nas sa pouziva PAP.
    INTEL E6600@3,2GHz def V ;Thermalright Ultra 120 ; ASUS P5W DH ;Corsair 6400CL4 2x1Gb ;EVGA 8800GTX;WD Raptor 150Gb,Thermaltake Tai-Chi,SEASONIC S12 650W,EIZO S2110W

Standardní

ok, dakujem, stacilo mi pppoe a vpi, vci a uz to beha, super

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání