Citace Původně odeslal Markoff
Citace Původně odeslal LtK
Ja som teraz kúpil DVD-R Emtec za 22,80Sk bez dane a zatiaľ je všetkých 10 vypálených OK...
Čítať idú, uvidíme, čo z nich bude po roku... Aj keď, musím poklopať na drevo, zatiaľ nemám taký problém aby mi do pol roka nešlo prečítať 80% z napálených CD (DVD napalovačku ešte tak dlho nemám)...
Od Emtec-u (bývalý BASF) máme doma kopec videokaziet a aj po rokoch sú na tom relatívne dobre...
Emtec je totalny smejd, myslim ze som pisal v tejto diskusii (or v Sticky threade) ze som o nom uvazoval nez som nezistil kto ich v skutocnosti vyraba
videokazety vyrabaju vynikajuce, snad aj audiokazety, ale DVDcka maju priserne

dnes nie je co riesit, ked DVD-R Memorex stoji 20Kc (25ks balenie 515Kc) alebo u nas v meste v maloobchode s DPH Traxdata za 37Sk to uz fakt nechapem ludi co kupuju tieto neznackove smejdy ako Emtec a spol.
Značkové / neznačkové - obabrať sa môžeš hocikedy... Ja som kedysi dávno kupoval TDK CD disky, kopec kadejakých reklamných drístov o super kvalite a zvýšenej odolnosti a v jednom 25 kusovom balení čo som kúpil bolo okolo 20tky médií úplne na ***... Vypáliť dokonca nešlo ani jedno, na polovicu sa dalo vysmažiť takých 350-400MB. Zobrať ako reklamáciu to nechceli, tak asi tak...
Zase sa nič hrozného nestalo - mám ich 20, keď budú zlé, tak sa nič nedeje... Žiadne životne dôležité dáta na nich nie sú...