Citace Původně odeslal Crus
Citace Původně odeslal Tomas
No to by ses divil-já si asi 4 měsíce( ) dopisoval s jednou milou paní,co tam pracuje a zjistil jsem všechno,ale naprosto všechno, ohledně flexa a smršťovaček,jaké barvy,velikosti,adt.minulý týden naše komunikace kulminovala,protože jim konečně přišlo zboží(o tom,že ho čekají,jsem se dozvěděl v květnu-trochu doba,no ).A paní Štibingerová velmi dobře věděla,co jim přišlo a sama mě o tom Clean Cutu informavala(kdepak myslíš,že jsem se o něm dozvěděl?)...O velikostech psala od 1/8"-bůhvíkolik,takže ho měli i v nejmenších velikostech. Že by to tak rychle zmizelo,když už ten flexo-boom opadl
Hmm, zajimave. Kdyz jsem tam byl tak me 'obshluhoval' takovej dedek, kterej byl ochotnej jit tak akorat na pivo. Takze je mozny ze ho opravdu maji. Muzes mi dat emila na tu pani Štibingerovou? Jestli ti ten Clean Cut opravdu prijde dej vedet.
Klidně,ale je tady trochu problém-ona je tento týden na dovolené(klídek,nic víc o ní nevim ).Psal jsem jí na dobirky@riegger.cz
Jinak ona se mnou jednala velice hezky-"všechno přesně na centimetr,jak si budete přát" , atd...