Tak jsem ho udělal novým FDISKem na 200GB, pak pustil zase WIN 2000 a tam už to psalo taky 200GB (přesněji asi 189GB) tak jsem to tam dal formátovat na NTFS a po 1,5hodině to napsalo 100% a něco ve smyslu že ten disk je moc velkej a tlačítko OK a disk zůstal nezformátovanej. Tak jsem zkusil pod Win 2000 zase odebrat tu diskovou oblast a vytvořit znovu a co se nestalo… po odebrání mě to napsalo že je na něm zase jen 128GB volných.

Tak jsem znovu udělal novým FDISKem oblast na 200GB a chtěl ho tedy zformátovat pomocí zmíněného OFORMAT.COM aspoň na FAT32. Zadal jsem OFORMAT C: /Q zeptalo se to zda to chci opravdu formátoval C: zadal jsem Y a šup, spadlo to zase do příkazové řádky a nic to ani nezahlásilo. Nakonec jsem to dal tedy formátovat původním FORMAT.COM, zeptalo se to zda chci formátovat disk C: potom to napsalo „Tento disk nelze formátovat zrychleně“ a zda to chci formátovat normálně, tak jsem dal A a napsalo to že to formátuje na 59,70.68M což je číslo kterému moc nerozumím nějaká čárka a tečka tak jsem si říkal že to znamená asi 60GB? 1,5hodiny formátoval a nakonec to napsalo 190,733,09 MB volného místa.

Tak šťastnej jak blecha začnu nahrávat na disk... a co se zase nestalo... když jsem tam nahrál 128GB tak zatuhlo kopírování tak jsem restartoval PC a ten disk je celej podělanej má celou FAT tabulku podělanou. Nedá se načíst ani obsah disku...

Tak lidi… co si o tom myslíte a co s tím keplem mám dělat…