Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Jak propojit audio konektory skrine se zakl. deskou Soltek

Standardní Jak propojit audio konektory skrine se zakl. deskou Soltek

Mam tuhle bednu, kde jsou v predni casti z boku pridavny audio konektroy (line-out a mikrofo in). Jenze kablik kterej z tech konektrou vede, konci pripojkama na piny, tzn primo do zakladni desky (vypada to jak takovy klasicky placaty umely konektory, ktery se pouzivaj na pripojeni Power button, reset button apod) Oznaceny jsou spL, spR, mic+, mic- a gnd. Desku mam Soltek 75FRN2L a na ni piny, ale pro 6 kanal zvuk. Celkem 12 pinu. Pujde to nejak pres ty piny zapojit, aby ty pridavny konektory fungovaly?
    VBI Compal HEL80: Core 2 Duo T7200 | GeForce Go 7600 | 1 GB RAM | 160 GB HDD | DVD-+RW | 15.4" WXGA
    Octaviaclub - člen č. 62

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

No pokud jsou posaný, tak nevidím problém, ... jenom je musíš identifikovat, určitě to bude v manuálu desky... Čistě fungovat budou pouze pro Stereo režim... při jiném se to bude chovat, tak, podle toho na jaký kanály to zapojíš(tedy doporučuju najít Front L a R)
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Citace Původně odeslal Arteee
    No pokud jsou posaný, tak nevidím problém, ... jenom je musíš identifikovat, určitě to bude v manuálu desky... Čistě fungovat budou pouze pro Stereo režim... při jiném se to bude chovat, tak, podle toho na jaký kanály to zapojíš(tedy doporučuju najít Front L a R)
    Tak jsem se dival do manasu a a ty piny na desce jsou popsany takhle:

pin1 LFE-out
    pin3 center-out
    pin5 surround-out-R
    pin7 surround-out-L
    pin9 Jack-detect
    pin11 SPDIFI
    pin13 SPDIFO
    pin2,4,6,8 Gnd
    pin10 (void)
    pin12,14 Gnd

konektory ve skrini jsou popsany, jak jsem psal uz v prvnim prispevku
    VBI Compal HEL80: Core 2 Duo T7200 | GeForce Go 7600 | 1 GB RAM | 160 GB HDD | DVD-+RW | 15.4" WXGA
    Octaviaclub - člen č. 62

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Takže mikrofón tam nepripojíš ale z toho označenia na doske nieje jasné ktorý je pravý a lavý predok
    EDIT: Takže som chekol manual a nejak mi to nepasuje na tej doske čo píšeš teda 75FRN2L je len 10pinov na audio a ešte k tomu je to riešené tak že buď používaš zadné konektory alebo konektory na doske oboje naraz nefunguje ale aj tak sa mi to nezdá lebo ty píšeš že ich tam máš 12 mrkni na to ešte poriadne.
    Intel 865 RockLake, P4 3,0GHz, 4x256MB DDR Dual, Combo LG, DVDRW LG 4160, GF5200 128/128, 15\" LCD NEC, Microsoft Keyb + Mouse Wirelles, MSI TV karta, Repro 5,1 HOOP

Standardní

No v tistenym manualu jsou ty piny popsany, jak jsem uz napsal výše. A ta deska je Golden Flame (zlata MB), pak byly jeste cerveny s chudsi vybavou
    Octaviaclub - člen č. 62

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání