Citace Původně odeslal Vitus
Luke> hehe, ted jsi me fakt rozesmal

tak Caleb to vyhrál a přitom MĚ to přišlo jako kolotočařina jak pes (a to je co říct)...
a dale mame psano

respekt, chlape, určitě to dalo práci, vyhrál jsi soutěž a v podstatě jsme z jednoho těsta
tak jak to teda je?

kazdopadne, calebuv mod je sice plny svetel, ale svete drz se, ty svetla maji vsechny stejnou barvu, takze nijak zavadny se mi to nezda... naopak to ma udelany dobre
no tak upřesnění pro Tebe - ten Calebmod se mi zdá teda dost zplácanej jinak, mě sice každý nadává do kolotočářů, ale až na horní katodu mimo pc a na čtecí LED diody u mechanik a šuplíku (záměrně, u šuplíku jsem měnil mezi sebou červenou a zelenou oproti sériovce), mám všechno sladěné do červené (peklo), i proto mi vyhovuje music scanner (to zařízeníčko na LPT), že to mám only red led no a když píšu, že je něco kolotočařina jak pes, tak myslím takové ty věci, jako obtažení case kolem dokola el-wirem, větráky se 4LED každou jiné barvy , svítící nožičky, co trčí ven mimo case, atd.... viz příklad http://soutez.pcarea.org/soutez//obr...edia//obr2.jpg ale nikomu za to nenadávám, vždyť věřím, že nejen jemu se to líbí.