Citace Původně odeslal Martin83
Caute. Mám moznost predat procesor a dosku co mam v popise. Ma to zmysel za nieco menit? Do A64 sa mi nechce tak sa pytam ci dosku by sa oplatilo vymenit a rozmyslam o xp m 2600+. THX
ma to zmysel ak si nechas doniest otestovany kusok ako ja od K!ll3ra , skus mu napisat nech ti posle otestovany, nabuducu stredu ide do skladu,za doplatok 300Kc ti da otestovany kus, co pojde aj na trebars 2600mhz pri vybornej voltazi do 1,7v snad, a posle to jeho kamos z Blavy, tak by to mohlo prist aj tebe,
Ale aj tak vide Sempron processor do Socket 939 na jesen, a potom by si mal super vykonnu dosku, normalny procak s 256cache ale s SSE2 podporou a do buducnosti by si kupil zase o rok Athlon 64 plnohodnotny ked to bude stat ovela menej lebo to uz nebude vobec novinka. A to ti nemusim hovorit ze socket 939 plus Sempron je lepsi ako 2600mhz barton s doskou novou.
Inak ked si chces nechat grafiku AGP tak potom vidu aj Semprony na Socket 764 ktory ma agp port stale, a to by si mohol kupit uz koncom augusta alebo zaciatkom septembra.
Ak chces aby tvoj upgrade mal zmysel tak napis nech ti K!ll3r donesie mobilny Athlon 64 3000+ ktory ide taktnut na 2,5ghz a ma vykon ako 3,5ghz Xpcko, stoji 7600Kc, tak si to prerataj , k tomu slusnu dosku a mas to , a este aj s agp 8x , Sempron je urcite najlacnejsie a najvykonnejsie riesenie do buducnosti teraz, v auguste pride na trh, je sa na co tesit vie samozrejme doniest aj dosky za lacnejsie ako na trhu u nas o nieco
takze ja neviem, ako chces, ale ked chces delo ber mobilny 3000+ lebo je aj lacnejsi ako desktopovy a ma oproti nemu vo verzii 3000+ 1mb cache!!!!!!!!!!!!!, a ide nenormalne taktit, tych asi 4000+ v Athlon 64 ratingu vsetko zavisi kolko penazi chces do toho dat, a ci chces aj grafku aby ti zostala(predpokladam ze hej)

ked mas skoro 2400mhz barton v podpise, mobilny processor ti je na hovbajz, mobilne Xpcko ti zase tolko vykonu s mhz navyse neprinesie, len nizsiu voltaz podstatne na tom nastaveni co mas v podpise o 1,5v pri trocha stasti, co je ale dost dobre pri tichom chladeni.