Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: něco pro Daweho a spol... soutěž CaseMod

Standardní něco pro Daweho a spol... soutěž CaseMod

tak Caleb to vyhrál a přitom MĚ to přišlo jako kolotočařina jak pes (a to je co říct)... ty katody na vnější straně case a ta mřížka na bočnici bez díry

http://soutez.pcarea.org/soutez//obr...mpik//obr1.jpg
    http://soutez.pcarea.org/soutez//obr...mpik//obr2.jpg
    http://soutez.pcarea.org/soutez//obr...mpik//obr3.jpg

huh zvláště Dawovi se bude líbit celkové světelné zpracování

jinak @ Caleb - respekt, chlape, určitě to dalo práci, vyhrál jsi soutěž a v podstatě jsme z jednoho těsta

v podstatě to na prvních příčkách světly jen hýří a přitom tady všichni pyskujou už když vidí LEDku navíc...a ne že ne...

líbí se mi KOFis, i když to je spíš pěkná sériovka - připadá mi tam málo customu http://soutez.pcarea.org/soutez//det...d.php?idcmod=5 - ale je to paráda (líbí víc než Chief)

taky DANGER, stejný case http://soutez.pcarea.org/soutez//det....php?idcmod=16

edit a mmmmmmoc se mi libil massacre, já ho viděl furt jako sériovku a tohle je dost nářez http://soutez.pcarea.org/soutez//det....php?idcmod=19

edit2 ERRORCASE byl 39 http://soutez.pcarea.org/soutez//det....php?idcmod=31 keep TUZING alive
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

Ta narážka na světla byla mířená i na mě?

Standardní

jo a Stoobi na Tebe jsem zapomněl - chtěl jsem o tom Tvém 1st modu sem psát - podle mě to byl dost decent, klidně bych ho na prvním místě viděl mě tam jenom nesedlo to připlácnutí mřížky na záslepky - to o těch světlech bylo obecně - všechny mody na prvních příčkách "září"... a sám víš, že zas tak na škodu to není... waiting for your next mod
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

To me se soutez vubec nepovedla
    jen pro ukazku puvodni mod.

A tady je finalni podoba.
    ASUS A6T-AP017

Standardní

@ Fraj#r - docela sis polepšil společně s kufrem a suitcasem mi to přišlo jako dobré customy, worm.ak tam má moc pěkně ten tunel ke zdroji http://soutez.pcarea.org/soutez//det....php?idcmod=39
    DECENT II EXTREME

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Clovek jednou neco rekne a uz si he neprestanou brat do huby

Me nevadi jedna katoda jedny barvy kdyz neobtezuje a celej komp nesviti a neblkika jak krava, me se proste nelibi premira svetla (vrozena svetloplachost ) a co hlavne to je kombinace barev.. Tot vse.

Proste diskostyl mi neni blizky a doufam ze ani nikdy nebude
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
    jo a Stoobi na Tebe jsem zapomněl - chtěl jsem o tom Tvém 1st modu sem psát - podle mě to byl dost decent, klidně bych ho na prvním místě viděl mě tam jenom nesedlo to připlácnutí mřížky na záslepky - to o těch světlech bylo obecně - všechny mody na prvních příčkách "září"... a sám víš, že zas tak na škodu to není... waiting for your next mod
    jj, ta mžížka vepředu mi pak taky nějak neseděla...proto na tom novým modu dělám celej předek novej, tak uvidíme, jak se Vám a tobě Luku bude líbit...ale stejně už asi vím co všichni řeknou...kolotoč...

Standardní

btw to neni caleb z fora ... a je to sutaz kde sa hlasuje, nerozhoduje ziadna "odborna" porota takze od toho sa odvijaju aj vysledky
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    btw to neni caleb z fora ... a je to sutaz kde sa hlasuje, nerozhoduje ziadna "odborna" porota takze od toho sa odvijaju aj vysledky
    Spis rozhoduje pocet znamych, btw mam pocit ze pokud mas dial-up tka muzes hlasovat kolikrat chces. Treba ja po reinstalu komplu a pak sitovky mohl hlasovat znova, v zajmu fairplay sem to teda neudelal

Standardní

Zajimavý je, že každej tý soutěži fandil a když je výsledek, tak ne najednou někomu nelíbí...o když souhlasím s tím, že možnost hlasovat více krát na modemu není zrovna dobrá...

Standardní

treba me osobne je to celkem burt, kdyz sem se prihlasil jako skoro posledni tak co sem chtel asi cekat? ze budu prvni? Zvekslovat se da snad vsecko, kdyby slo o milion tak nereknu ale tohle, dyt temer o nic neslo, hl o to ukazat svoje milacky svetu.

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní

Jasne, soutez dopadla tak jak dopadla - myslim ze by mohli vyhrat i jini. Fakt ze neslo o nic - prejme jim to. Kazdy se pochlubil se svym milackem a priste treba bude hlasovani osefovany trosku jinak treba tady na foru - tim by se to pomerne snadno osetrilo, kdyz by nemohl hlasovat neregistrovany uzivatel.
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Standardní

Citace Původně odeslal Marty
    Jasne, soutez dopadla tak jak dopadla - myslim ze by mohli vyhrat i jini. Fakt ze neslo o nic - prejme jim to. Kazdy se pochlubil se svym milackem a priste treba bude hlasovani osefovany trosku jinak treba tady na foru - tim by se to pomerne snadno osetrilo, kdyz by nemohl hlasovat neregistrovany uzivatel.
    To by nebyl špatnej nápad...třeba po prázdninách, protože spousta lidí udělá novej modding přes prázdniny (vč mě), takže by se to dalo a ještě by se pěkně střídala soutěž tady se soutěži na PCarea.org, kde pokud vím chce Choceň uspořádat příští rok další kolo...

Standardní

zajimave je poradi podle prumneru, ane podle obdrzenych bodu schvalne si to projdete
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Standardní

Na foru by to nemuselo byt spatny, ja pres leto taky dokoncil na 99,9% A aspon by se videlo co by vyhralo mezi nama.

Standardní

Luke> hehe, ted jsi me fakt rozesmal

tak Caleb to vyhrál a přitom MĚ to přišlo jako kolotočařina jak pes (a to je co říct)...
    a dale mame psano

respekt, chlape, určitě to dalo práci, vyhrál jsi soutěž a v podstatě jsme z jednoho těsta
    tak jak to teda je?

kazdopadne, calebuv mod je sice plny svetel, ale svete drz se, ty svetla maji vsechny stejnou barvu, takze nijak zavadny se mi to nezda... naopak to ma udelany dobre
    AMD Opteron144 - Noctua NH-U12 pasiv | Gigabyte K8NSC-939 nF3 | 2x 512 MB DDR400 Mushkin | Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB + Thermaltake CL-G0003 | Hercules DigiFire 7.1 | Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Seagate Barracuda 7200.8 250GB | CDROM NEC 24x | Lian Li PC-7A Plus | Enermax Liberty EL400AWT 400W | Samsung SyncMaster 730BF

Standardní

no tak takovej case to vyhrál mnoho mnohem hezčích modu
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

nechci byt svina, to co ted o nikom netvrdim, ale kdybych chtel tak si klidne muzu naklikat 5k bodu a delat ze sebe velkyho pana moddare. At je to tak nebo onak, vysledky proste sou sou takovy jaky sou a kazdej si muze myslet to svy.

Me se ten viteznej celkem paci, az na to ze je to jenom vymachreni bedny a nic vic, olepit bednu samolepkama a udelat z toho pout ala Pratr, umi kde kdo. Nejak tam postradam vlastni invenci a individualitu. Jinak bych tu bednu i u sebe doma prezil, teda pokud se to da vsecko vypnout a nejaka ta hodina prace je taky na tom videt,
    Nerikam ze mod = wokno jak pras.e ale za ten neporadek v kablech by odme me bodiky nedostal

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal vogo
    zajimave je poradi podle prumneru, ane podle obdrzenych bodu schvalne si to projdete
    No, to by asi musel Chocen oznamit jak to pocital.
    Predpokladam ze to byl alespon vazeny prumer (prumer z prumeru obdrzenych bodu v porovnani s celkovym poctem bodu). Nejak dukladne jsem ty vysledky nezkoumal, takze treba to tak neni...
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Standardní

Citace Původně odeslal Vitus
    Luke> hehe, ted jsi me fakt rozesmal

tak Caleb to vyhrál a přitom MĚ to přišlo jako kolotočařina jak pes (a to je co říct)...
    a dale mame psano

respekt, chlape, určitě to dalo práci, vyhrál jsi soutěž a v podstatě jsme z jednoho těsta
    tak jak to teda je?

kazdopadne, calebuv mod je sice plny svetel, ale svete drz se, ty svetla maji vsechny stejnou barvu, takze nijak zavadny se mi to nezda... naopak to ma udelany dobre
    no tak upřesnění pro Tebe - ten Calebmod se mi zdá teda dost zplácanej jinak, mě sice každý nadává do kolotočářů, ale až na horní katodu mimo pc a na čtecí LED diody u mechanik a šuplíku (záměrně, u šuplíku jsem měnil mezi sebou červenou a zelenou oproti sériovce), mám všechno sladěné do červené (peklo), i proto mi vyhovuje music scanner (to zařízeníčko na LPT), že to mám only red led no a když píšu, že je něco kolotočařina jak pes, tak myslím takové ty věci, jako obtažení case kolem dokola el-wirem, větráky se 4LED každou jiné barvy , svítící nožičky, co trčí ven mimo case, atd.... viz příklad http://soutez.pcarea.org/soutez//obr...edia//obr2.jpg ale nikomu za to nenadávám, vždyť věřím, že nejen jemu se to líbí.
    DECENT II EXTREME

Standardní

update - jeeee tak tenhle drak (Platon )má taky plexi v 5,25" a taky používá motiv ufona, ale má ho promáklejšího na plexi (sakryš když se soutěžilo, tak jsem asi spal, že jsem si toho nevšiml) http://soutez.pcarea.org/soutez//det....php?idcmod=10
    DECENT II EXTREME

Standardní

Predpokladam ze to byl alespon vazeny prumer (prumer z prumeru obdrzenych bodu v porovnani s celkovym poctem bodu). Nejak dukladne jsem ty vysledky nezkoumal, takze treba to tak neni...
    No, dlouho jsem o tom uvazoval, a nakonec jsem se rohodl pro hlasovani podle celkoveho poctu bodu - vim, ze to neni uplne idealni zpusob, ale chtel jsem zohlednit to, jak ktery case zaujal (prilakal vice lidi k udeleni bodu). Podle prumeru by to poradi vypadalo asi mirne jinak, ale presto to spolu docela koresponduje...

Co se tyce hlasovani po modemu - jj, to mi vubec nedoslo, ze IP muze byt pridelovana take dynamicky ( hloupe, ze ?). Pokusim se sto pristi rok vyresit nejak jinak, ale presto prese vsechno bych se rad vyhnul nutnosti registrace - myslim, ze spoustu lidi by to od hlasovani odradilo....

Kazdopadne mne tento nulty rocnik hodne naucil a do dalsiho mam hodne co zlepsovat ;o).

Podstatne je ale to, ze se to podarilo zrealizovat, ze to probehlo, ze jsem sehnal i nejake ceny atd. - zkratka to jde a pristi rocnik bude alespon ze stranky organizacni lepsi. Ted jen, aby bylo dost soutezicich ;o)).
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní

Citace Původně odeslal Chocen
    No, dlouho jsem o tom uvazoval, a nakonec jsem se rohodl pro hlasovani podle celkoveho poctu bodu - vim, ze to neni uplne idealni zpusob, ale chtel jsem zohlednit to, jak ktery case zaujal (prilakal vice lidi k udeleni bodu). Podle prumeru by to poradi vypadalo asi mirne jinak, ale presto to spolu docela koresponduje...

Co se tyce hlasovani po modemu - jj, to mi vubec nedoslo, ze IP muze byt pridelovana take dynamicky ( hloupe, ze ?). Pokusim se sto pristi rok vyresit nejak jinak, ale presto prese vsechno bych se rad vyhnul nutnosti registrace - myslim, ze spoustu lidi by to od hlasovani odradilo....

Kazdopadne mne tento nulty rocnik hodne naucil a do dalsiho mam hodne co zlepsovat ;o).

Podstatne je ale to, ze se to podarilo zrealizovat, ze to probehlo, ze jsem sehnal i nejake ceny atd. - zkratka to jde a pristi rocnik bude alespon ze stranky organizacni lepsi. Ted jen, aby bylo dost soutezicich ;o)).
    mozma by to slo svazat hles s emailem, ze by na mail dosel link na kterej kdyz se klikne tak teprv pak se zapocitaj boby, dalo by se to sice taky obejit ale je to rozhodne slozitejsi
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Standardní

ano, to je hodne komplikovane - to je jednodussi ta registrace....

ale pokud nekdo na neco prijdete, piste to sem ;o)
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání