Citace Původně odeslal short24
Citace Původně odeslal Prokop
Citace Původně odeslal short24
jeden jedinej, ale zasadni - 1046 se k vykonnejsim vodnikum nehodi, nestiha, proto se k KPcool nebo k Cascade doporucuje 1048
chjo tos vycetl kde? v ABC? sakra chlapi kdy uz si konecne zapamatujete ze vykon cerpadla nema temer zadny vliv na teplotu kapaliny v okruhu
je to opravdu blbost.. ta 1048 je krapet hlucnejsi a ma vic W -> to kompenzuje teplotni rozdil protoze bude vic ohrivat vodu narozdil od 1046 takze je to jedno.. u cerpadla je podle me nejdulezitejsi vytlacna vyska, teda pokud to nekdo ma externe
to Prokop - klidek, klidek a jeste jednou klidek
OT na chvili vypadnu na pout na chalupu a ejhle Prokop se rozjede. /OT

to ABC mily odborniku na vse a na ... je nasledujici thread Cascade blok od Radka-B, je toho tam cela stranka, prispevky Roba, Madcapa, diskuse k clanku http://www.procooling.com/reviews/ht...n-_rbx_whi.php

najdi si to

k ohrivani vody cerpadlem byla diskuse v threadu Čerpadlo Eheim: 1048 a Compact, to bych nevidel ten rozdil tak tragicky

PS. vic verim Robovi a Pirsovi, nez Tvym velkym pismenum
krasne OT aspon neco by Ti slo

to review znam.. neboj se.. ale z mych a ne nikde vyctenych testu vim ze se mi nevyplatilo pouzit Compacta 1000 (1000l/h)coz je cerpadlo vykonnejsi nez 1048 (600l/h), jelikoz byl rozdil v ucinnosti bloku zanedbatelne maly v porovnani s hlukem cerpadlem vydavanym(narozdil od 1046, 300) takze tak, a pokud jsi cetl prvni post tak sida take zajimalo jak jsou natom cerpadla ohledne hluku.. takze pozor.. jedna vec je vykonny a hlucny vodnik(dle me chlazeni postradajici smysl) a druha vec je vyvazeny pomer vykonu a hlucnosti.. takze si to srovnej

P.S A kdyz mi teda neveris nepis mi priste SZ at Ti s necim poradim.. (i kdyz kazdemu rad poradim)

a kdyz uz neveris me, zeptej se klidne Roba...