Šmejd to není, "bohužel" tyhle desky kupují overclockeři, kteří s nima dělají psí kusy (už jen proto, že s PCCHIPS/ECS si tak nevyhraješ), a pak stačí, aby uživatel moc nataktil třeba RAMku, při quitu z BIOSu se flashuje BIOS (aspoň na mé 8RDA3I vidím každou chvíli po vyjetí z BIOSu takovou cervenou hlášku, že nemám vypínat kompl, protože se zrovna flashují nastavené parametry), no a vem si, že sám EPoX doporučuje flashovat na nepřetaktovaném systému, což se v těchle rychlých případech určitě neděje, pak bych se vůbec nedivil, kdyby deska na pokyn BIOSu pustila třeba moc velkou voltáž do chipsetu a odvařila ho... je to jen teorie, ale myslím, že nejsem daleko od pravdy... a pokud vám to prodejce uzná jako vadu, tak bych se EPoXu určitě nevyhýbal... a když jinou značku tak asi jen ABIT, ASUS je v poslední době na pikaču.
Příklad z praxe:
asi před měsícem jsem cosi nastavoval v BIOSu, procák jsem měl přetaktěnej a měl jsem sundanou voltáž, kvůli testům stability (Prime padal, tak jsem ještě přenastavoval BIOS) - cíl menší voltáž = menší teplota...
No a po jednom klasickém vyjetí z BIOSu, proběhl onen automatický flash... a...
koukal na mě AWARD BOOT BLOCK

Málem jsem spadl ze židle, naštěstí stačil ClearCMOS a BIOS zase najel, prostě se někam zapsaly nějaký šílený hodnoty a BIOS to naštěstí poznal a zastavil na BOOT BLOCKU, mohl třeba jet dál, načíst nesprávný napětí do RAMEK nebo něčeho jiného a deska mohla jít pápá...