Citace Původně odeslal Anduril
Citace Původně odeslal Martyr-M
Nevite o nejakym hodne levnym pod 1 - 2 tisice.
Treba tohle http://www.123mp3.cz/shop/pages/detail/103542/?cat=3425
No nevím..zrovan ta značka...
Ale co třeba tohle:
MP3 CD přehrávač Sony D-NE511 - ID3 tag, CD/MP3/ATRAC3plus, G-protection, CD-R/CD-RW, zdroj - cena 1990 vč. DPH (Alfacomp OVA)
-> s tímhle určitě chybu neuděláš
ja jsem teďka toho Maxtona koupil v Albertu, jak je taková ta "akce ", za 1400 huh... no a proč takovou sra*ku? .... protože jsem si kupoval mp3 discmana v době, kdy se to v ČR rozjíždělo, byl to nějaký ten "blue" s dobrou výbavou (line-out + kazeta-adapter do auta, nabíječ, nabíječ do auta, nabíjetelné akumulátory, super, opakuji SUPER sluchátka "blechy")... mp3discmana ani moc nepoužívám, většinou hudbu poslouchám na těch Geniusech 5.1, ale někdz na kolo, atp. , proto nepotřebuju nic extra....

no a u toho prvního přehrávače se stalo to, že začal vynechávat displej, pak i tlačítka - podělala se ta membrána, co vede signály od desky do dvířek... tak jsem ručně pájel asi 40 mikrodrátků v lakové izolaci (tlusté jako vlas), jeden vedle druhého (celá membrána šla pryč)... a pak OK, ale ty drátky taky nevydrží....

Pak jsem se zařekl, že koupím jen nějaký levný bastl a ten SMARTON má jednu pro mě výtečnou věc - dvířka jsou jen kus plastu (mimochodem, dobře se otevírají), jinak ovládání i displej jsou přímo v základně a jinde jsem to neviděl (on je taky displej malý, ale má 8 zobrazovacích pozic a mě stačí)... výhodou oproti předchozímu je zvlášť tlačítko na skoky po písničkách a zvlášť po albech, pak vypínač na nabíjení přes discmana, podle mě šikovné čidlo na zavřená dvířka... jinak RYCHLE načítá CDčka, i bastly a přečetl mi všechno z mp3ek... (mám 160mp3 CD + 6mp3DVD alb)

ale vám doporučuju samozřejmě něco dražšího...

uvažoval jsem o tom CLATRONICU s ID3 a DO, ale právě ten má skoro vše na DO a až se ukroutí kablík, tak je to v pasti (i když, to bych taky snad opravil, ale jeden kluk v diskuzi psal, že se mu to vůbec nepovedlo). No a tlačítka-displej jsou tam taky na dvířkách, což, jak jsem psal, nechci.

paradoxně mi vyhovuje, že ten MAXTON je takový sh*t - protože to má tak, jak chci - jenom ty sluchátka v balení jsou BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍDA, používám k tomu Technicsy a každý čučí, na to, co z toho leze