Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: jak pouzit LCD z notebooku

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní jak pouzit LCD z notebooku

nazdar - nekde tady jsem nasel tema o tom, ze nekdo ma display z notebooku a ptal se, zda jej jde zapojit ke compu...
    me by zajimalo, co vse potrebuju k tomu abych si mohl treba takovy display dat do bocnice (kdybych sehnal stary notebook...) - jaka elektronika, jak to zapojit atd.
    pokud mate nekdo prakticke zkusenosti , tak bych ocenil kdyby ste se o ne se mnou podelili

dik moc

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní Re: jak pouzit LCD z notebooku

Citace Původně odeslal Varic
    nazdar - nekde tady jsem nasel tema o tom, ze nekdo ma display z notebooku a ptal se, zda jej jde zapojit ke compu...
    me by zajimalo, co vse potrebuju k tomu abych si mohl treba takovy display dat do bocnice (kdybych sehnal stary notebook...) - jaka elektronika, jak to zapojit atd.
    pokud mate nekdo prakticke zkusenosti , tak bych ocenil kdyby ste se o ne se mnou podelili

dik moc
    nejtezssi a taky nejdrazssi bude sehnat radic displeje k tomu notasu.. to se nevyplati.. radej bych koupil displej k PS1 za cca 1200
    .

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní display?

a kde se to da sehnat ten display za 1200 ja jsem na netu nasel jen origos display na PSone (640x480 16mil barev) za 5990... a to bych za to fakt nedal!!!

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

no a kdybych mel treba stary notebook i s tim radicem? tak slo by to pak zapojit treba normalne na VGA port?

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

no a kdybych mel treba stary notebook i s tim radicem? tak slo by to pak zapojit treba normalne na VGA port?
    To jo, jenze ten radic je na mainboardu, takze si nedovedu predstavit, ze bys ho dokazal vyseparovat a rozchodit (

Leda, ze by sis dal do PC jeste komplet notase )
    EPoX 8KRA2+, Barton 2500+@2200MHz, Skytche Katana (low), 1024MB/433 OCZ EL, ATI Radeon 9700@360/310, Leadtek WinFast 2000XP DeLuxe, SB X-Fi Music, Logitech X530, Maxtor DiamondMax III - 300GB + Hitachi 250GB, LG H42N, case AOpen H600A - lehky modd (nekolik ventilatoru AC na 800 ot./min, odstranene mrizky, panylek, ...), LCD Samsung 215TW

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

To jo, jenze ten radic je na mainboardu, takze si nedovedu predstavit, ze bys ho dokazal vyseparovat a rozchodit (

Leda, ze by sis dal do PC jeste komplet notase )
    EPoX 8KRA2+, Barton 2500+@2200MHz, Skytche Katana (low), 1024MB/433 OCZ EL, ATI Radeon 9700@360/310, Leadtek WinFast 2000XP DeLuxe, SB X-Fi Music, Logitech X530, Maxtor DiamondMax III - 300GB + Hitachi 250GB, LG H42N, case AOpen H600A - lehky modd (nekolik ventilatoru AC na 800 ot./min, odstranene mrizky, panylek, ...), LCD Samsung 215TW

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

a nevite nekdo jak s tim PSone displayem? na http://www.bit-tech.net/article/136/ je na to krasny navod jenze jde o to, ze 5999 ze mi za ten display fakt dat nechce...

Standardní

a nevite nekdo jak s tim PSone displayem? na http://www.bit-tech.net/article/136/ je na to krasny navod jenze jde o to, ze 5999 ze mi za ten display fakt dat nechce...
    Ale ten displej se u nás neprodává za 6k, ale ta 1200Kč...

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

no to uz mi tu nekdo taky psal ale jde o to, ze jsem jej nasel jen za tech 6k... a to primo na strankach pobocky Sony...
    takze pokud nekdo vite kde ho sehnat tak kdyztak poslete odkaz na starnky a nebo tak nejak...

Standardní

A nechtěl bys trochu hledat?
    O trochu níž je o tom dost dlouhej thread...

tady je odkaz: http://unisono.cz/obchod_vyrobek_v2.php4?id=2674

EDIT: Cena je sice neurčena, ale ještě před týdnem byla 1200,-

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

hmm ja jsem si toho thready predtim nevsiml - dik moc za ten link

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání