Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Nehrajací SUB u Genius HT 5.1

Standardní Nehrajací SUB u Genius HT 5.1

Mám koupeny repro Genius Home Theater 5.1 a koupil jsem si Sound Blaster Live 5.1 OEM. Vše jsem zapojil dle návodu. Při testech se ozývají repro jeden po druhém, subwoofer však mlčí, ozve se v případě ze zaúpjím redukci do jacku která je v balení ale to zase mlčí center, hardwarový test dopadl dobře. Předtím jsem měl zvukovku pro stero repro a subwoofer a center šli (ostatní samozřejmě ne). Na co se podívat či jak donutit repro ke spolupráci. Není možno vyzkoušet DVD přehrávač apod.

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

Tak zaprvé... jsi tu novej a nechci tě hned stíhat... ALE pokud by jsi si přečetl jeden z horních threaů, zjistíš, že tvůj název threadu je neadvekvátní vůči pravidlům, tak ho prosím uveď do rozumějšího stavu....

Tak zadruhé:
    Takže předpokládám, že jsi všechno zapojil klasicky: tři kabely(jedna starana JACK, druhá dva CINCHe), do zvukovky jsi to zastrkal dobře...
    Dále ve woknech a v creative softu jsi přepnul na 5.1 zvuk(zkontroluj obě nastavení!!!!)... pokud vše je tak jak má, tak je blud někde v ovladačích...

Psal jsi, že za jistých okolností SUB hraje, takže je v pořádku, akorát zvukovka to posílá špatně.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní Dík

Jo, už se mi to částečne podařilovyřešit. Abych napravil chyby co je to ten "threaů" jak tam píšeš, buď jsem to přehlíd a nebo je to slangový výraz. Dík

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní Re: Dík

Citace Původně odeslal Nick
    Jo, už se mi to částečne podařilovyřešit. Abych napravil chyby co je to ten "threaů" jak tam píšeš, buď jsem to přehlíd a nebo je to slangový výraz. Dík
    Slang to není, jenom mi uteklo písmenko takže "threadů"... Jinými slovy: Je tu pravidlo, které ukládá za povinost pojmenovávat thready jmeny odpovídající problému, jinak se mažou... a tvůj název Problémi s ...blalala
    To určitě není...viď? Takžejsem to napravil, ale příště už to mažu
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Pokud ja vim , je treba v mixeru klepnou na tlacitko settings (je primo pod tim testem co zpostis)a tam zapnout "bass redirection". Pri testu se sice hlasit nebude, ale ze hraje bezpecne poznas.

Standardní

Prominte lidi za zpozdění. Bylo to v přesměrování basů. Dík za pomoc

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání