Citace Původně odeslal Adrenix
Citace Původně odeslal xsancho
Citace Původně odeslal Adrenix
Citace Původně odeslal xsancho
diky

je tedy (zeptam se jeste jednou pro jistotu) temito programy prijmat signalz videa ?

byl bys prosimte jeste tak ochoten me trochu navest jak to s tim programem lokalizuju a jak to mam nastavit abych mohl vubec pracovat a stahovat to do pocitace......se¨v tom vubec nevyznam
Jo příjmá signál z videa. Prostě propojíš video out na videu s video in na graf. kartě. A pro záznam zvuku propojíš audio out na videu s line in na zvukovce. A pokud chceš příjmat normální TV tak do videa připojíš anténu a je to.

Já jsem zkoušel akorát ten WinProducer. Tam to bylo jednoduché, na záložce input sources se zvolí odkud se má signal brát a pak se už nahrává. Ale lepší bude VirtualDub protože ten umí ukládat v DivX. Ale s tim ti neporadím

sem z toho celej tumpachovej: ve winprodicer dam zalozku input sources
jedimou dalsi volbu co pak mam je open media file.... ale nic vice...fakt sem v koncich

ps: to video mam propojeno pres s video kable....timto kabelem jde i zvuk ne

jo jeste jedna otazka : co sou wdm drivery ja mam naistalovane ty co byli u grafarny... neni treba chyba v tom ?
V tom winprodicer jsem měl ten samý problém když jsem neměl nainstalované ty WDM drivery. Když jsem si je nainstaloval tak už to jelo.
Stáhnout si je můžeš tady cca 1MB http://www.nvidia.com/view.asp?IO=wd...k-Me-98se_1.22

A tim kabelem co máš z videa do graf. karty jde jen obraz. Zvuk musiš zapojit zvlášť. Tak jak jsem psal dřive.

ještě malej dotaz ..tyto wdm drivery doinstaluju . mam predtim odinstalovat drivery z grafiky? nebo to je jenom dodatek ?

pls ten odkaz me hodi na stranku nvidie ale nejde nic postahovat (