Citace Původně odeslal Frontier
No prostě ve zvuku tam rozdíl je ale na integrovaný zvukovce ani na SB Live 5.1 a počítačových bedýnkách jakéhokoliv typu ho samozřejmě nepoznáš,to jsou HiFistický nároky které 99% lidí nezná,a v podstatě jim nic nechybí.Komprese typu MP3,WAM a jim podobné(ne že bych měl něco proti těmto kompresím taky MP3 používám a poslouchám třeba venku)nemají v žádné nahrávce ten správný prostor a brilantnost,mají subtilní basy syrový agresivní projev kterému něco chybí. Kdyby jsi dal do audia nějakých pár desítek tisíc tak by si věděl o čem mluvím...no ale nic ve zlém .Já jsem asi magor ale vím s jistotou že nejsem sám.
Bol som dlhe roky presvedceny ze mp3 nikdy nemoze zahrat tak ako audio CD. Ved ujovia z casopisov watt stereo&video a pod. maju urcite pravdu. Teraz ked som investoval 60 000 do audio aparatury.. som zistil ze ak pustim z pocitaca mp3 alebo tam supnem audio CD je to uplne o tom istom a ak sa tam vyskytne nejaky detail tak to pri pocuvani hudby nemas sancu spoznat. Mozes akurat bezprostredne porovnavat tie nahravky a hladat chyby v mp3 ale hudba snad nie je o hladani mikrochyb.