Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Jak otestovat funkčnost repro?

Standardní Jak otestovat funkčnost repro?

Mám repro Genius SW-5.1 Home Theater (dřevo). Potřebuju zjistit, jestli jsou rozbitý, nebo je to zvukovkou. Funguje mi jen subwofer a centrální reproduktor. Přední a zadní nefungujou. Teďka mám nouzově integrovanou zvukovku Soundstorm (ALC 65 - prostě šestikanálová. V testu reproduktorů se mi ozve jen centr a subwofer. Kabely mám zapojený správně. Vím, že na tomhle motherboardu jsou špatně označený kanály - černej - subwofer a střed. Mám nejnovější ovladače od Realteku. S nvidia ovladačema je to stejný.

Zkusil jsem tedy podle mě jednoduchej test:
    Zapojil jsem si troje sluchátka do zvukovky a zkoušel, jestli budou hrát všechny - v testu to proběhlo všechno OK. Všechny hrály.

Dále jsem zkusil:
    Vzal jsem si mp3 player a napojil ho na konektor od předních repro. Nic nehrálo - až, když jsem to dal na max. tak hrál center a sub ale tak potichu, že skoro nebyl slyšet.

Pak jsem mp3 player napojil na zadní repro a opakovalo se to samý.

Nakonec jsem vyzkoušel center a sub. a tam to hrálo parádně. Měl jse to na čtvrtku a hrálo to dost nahlas (jako normál).

Vím, že by bylo dobrý si půjčit nějakou zvukovku, ale hodně kámošů je prič, takže mám smůlu. Už mám objednanou Audigi 2 ZS, ale nějak to dlouho trvá, než jí seženou. Před tím jsem měl Hercules Digifire a hrály všechny repro OK. Pak se mi odpálil comp - zvukovka taky. Od tý doby takhle (ne)hrajou. Mohly se taky spálit?

Pomožte mi prosím s vyřešením tohoto problému.
    Díky moc, s pozdravem Gordon
    Laptop: HP 6735s - DualCore AMD Athlon X2 1900 MHz, 2048 MB 667 MHz, ATI Radeon HD 3200, 250 GB 5400rpm, 15,4" WXGA, Win XP SP3

Standardní

Tohle nebude utrzenymi dratky...
    Je mi lito, ale s nejvetsi pravdebodobnosti ti umrel integrac pro predni repro. Jestli to mas jeste v zaruce tak to reklamuj. Jestli ne, muzes to zkusit spravit sam - viz. tady:
    http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=57447
    Počítače šetří práci, čas a peníze... Vážně tomu někdo věří?
    Intel C2D @3.6GHz, GTX280, RAM: 2GB, HDD: 2TB

Standardní

Díky moc. Mám to v záruce , takže to zajdu vyreklamovat.
    Laptop: HP 6735s - DualCore AMD Athlon X2 1900 MHz, 2048 MB 667 MHz, ATI Radeon HD 3200, 250 GB 5400rpm, 15,4" WXGA, Win XP SP3

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

Jeden thread stačí...ne
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání