No to snad neni mozny. Vidim, ze je zde plno lidi, kteri jsou vysazeny na toho sveho icq klienta a na vsechny ostatni programy nadavaji.
Vsichni mi znami zase pouzivaji trillian. Proc asi, protoze jsem jim ho doporucil a libil se jim. Kdybych si nemyslel, ze je dobrej a nemel s nim dobre zkusenosti, nedoporucoval bych ho. A taky si nikdo nestezoval.
Povidejte si co chcete, ale T2.013 je stabilni, dokonce stabilnejsi, nez 2.012, pouzivam ho kolem 16h denne a jeste mi nespadl.
Podle meho nazoru trilian neni preplacany, neni pro male deti, je to profesionalni program. A libivy design? Snad si tam muzes dat skin, jakej chces, ne? LOL
Nevim, co myslis tou jednoduchou funkcnosti mirandy. A kdyz uz jsme u mirandy, 3 mi znami ji zkouseli a po mesici pouzivani ji smazali, protoze jim padala, ztraceli se lidi v kontaktech (muj kolega v praci ji pouziva a kazdej tyden do slysim 2x nadavat, ze nektery offline lidi nema v listu, nekdy dokonce nevidi online lidi) a nesli tam pridat, az po nekolikatem restartu. Vysvetlite mi to nekdo? Ja jsem ji take pouzival. Uz vidim, jak mi budete nekdo psat, ze jsem buh-vi-co, ze nejsem schopnej si ji nastavit, ze to je moje vina, ze mi padala, blablabla... ale na to ja kaslu. To co jsem psal, byli pouze me zkusenosti.

Odpověď s citací