Citace Původně odeslal Wuuduu
Co okrem vody je na Yagerovi vynimocne? Farebne jak FarCry a pekna voda, inak nic. Inak ale priemerna hra...
No vzhledem k datu vydání (což je už zhruba rok) to byl dost mazec a na mé tehdejší sestavě to na rozdíl od HW žrouta FarCrye šlapalo jako hodinky...

Citace Původně odeslal Masster
OMG, nechapu nad cim tady vsichni brecite, stejne vetsina z vas casem bude upgradovat, takze o nic vlastne nejde.
Sry, ale obvinovat NVIDII z toho, ze si zaplatila vysoke hardwarove naroky, mi prijde dost trapny, ATI neni zrovna taky svata, takze debatu na tohle tema bych radsi ukoncil.
Já až tak nebrečím, mně to pojede relativně dost v pohodě (už jsem si na 1024x768 zvyknul ) ale z principu mě to štve... ani prostě hříšně počítají s tím, že si lidi koupí nejdražší HW, aby si to užili, v horším případě, že nějaký výrobce teprve vymyslí HW, který jejich engine teprve pořádně rozhýbe... Je až takový problém brát "ohled" na současnou situaci na trhu... R800XT nebo 6800Ultra má asi každej druhej, že...

Citace Původně odeslal mortician
Treba si už počkať...ved nečakáme dlho
svatá pravda, ale někdo mi vysvětlete, jakto že má podle benchmarku plná verze takové brutální nároky, když X lidem chodily uniklé alfa a beta verze i na GF4Ti ve vysokých rozlišeních s rozumnými detaily Mně to fakt připadne, jako by někdo do enginu dodělal "ruční brzdu" třeba v podobě nějakého určitě nádherného grafického efektu