Citace Původně odeslal Millisx
Já jsem zatím neměl čas to tu číst, ale nainstalil jsem si Kx drivery, a čistě subjektivně se ten zvuk nedá srovnat. Tak na mě působí. Už nikdy creative(a ty vejšky tam fakt sou, konečně si vychutnám Freddyho akcent )
A u jakýho přehrávače si teda skončil?

Jinak nevíte jak je na tom inetgrovaná zvukovka v NF7-S (Soundstorm)? Také pracuje pouze v 48kHz, takže je potřeba resamplovat?

Problém sem začal řešit až když sem si pustil stejnou nahrávku ve winampu a PowerDVD a posléze podle threadu o foobaru. Rozdíl byl hodně znát. Usoudil sem tedy, že winamp asi bude muset letět z ona. Pak sem ale ještě testoval a když sem v output pluginu winampa vypnul hw mixování, kvalita zvuku se zlepšila.
Nyní si stále dokola pouštím hudbu ve winampu, foobaru a powerdvd a nejsem schopen se rozhodnout, jestli je mezi nimi nějaký rozdíl. Zkusil jsem i ten SSRC plugin do winampa co millisx postnul, ale nevím jestli to pomohlo.. Nutno podotknout, že to testuji na Geniusech HT a zmiňovaném soundstormu.

Jinak zvuk ve winampu prochází jen a pouze přez vstupní a výstupní plugin, ne? Tzn. že samotný winamp v mršení hudby prsty nemá, ne?
I když pravdou je, že sem to zjistil při pouštění filmu s AC3 5.1 s 48kHz, kde winamp bez hw mixu vyhoří úplně, takže stejně asi pude z okna ..

Citace Původně odeslal Rainbow
Ja osobne pouzivam Winamp (tusim 2.91), lebo u mna sa ziadny resampling nerobi
A to proto, že máš dobrou zvukovku, která umí i 44kHz nebo posloucháš jenom 48kHz zvuky?