Marně hledám už několik dní nějaký jednoduchý pokud možno v češtině program na hromadné přejmenování obrázků. Neznáte někdo něco takovýho. Zadám pouze nazev a určím obrázky a program je přejmenuje a pořadě očísluje.
Marně hledám už několik dní nějaký jednoduchý pokud možno v češtině program na hromadné přejmenování obrázků. Neznáte někdo něco takovýho. Zadám pouze nazev a určím obrázky a program je přejmenuje a pořadě očísluje.
Umí to třeba ACDSee a velmi dobře i Total Commander.Původně odeslal Dusan
MSI KT6 Delta-FISR, AMD Athlon XP 3000+ (Barton), 512 MB PC3200, Powercolor 9600 PRO 128MB 400/600MHz, SB Live 5.1 Digital, Genius HT 5.1, WD 40GB, SG Barracuda 80GB, NEC NR-9100a, DVD-RW LG-4082, 19\" LG 915FT Plus, Windows XP Prof
Ani jeden program bohužel nevlastním. Nějakej FREEWARE by nebyl ?Původně odeslal Prober
Total Commander sice neni freeware, ale jako shareware jej muzes beztrestne pouzivat. Jediny rozdil oproti plne verzi je v tom, ze po spusteni programu musis odkliknout jedno tlacitko, nic vic. Vsechno je jinak plne funkcni. Takze pokud jej nebudes pouzivat pro komercni ucely, je vse OK.
Pokud trvas na externim programu tak:
http://www.studna.cz -> hledat "rename" a mas to jak na dlani![]()
Díky. Tak teď mám dokonce i z čeho vybírat. Jak málo stačí (Rename) a mě tohle slovíčko nenapadlo.Původně odeslal jedik
![]()
. Dík !
Potreboval bych programek kterej by me z jmena souboru oddelal czestinu (hacky a carky), tzn ze kdyz se bude jmenovat soubor "Miláček.exe" tak a by ho prejmenoval na "Milacek.exe".
Vim, ze Total Commander ma v sobe Multi-Rename Tool, ale u neho se me nepodarilo zjistit, jak ho nastavit tak, aby me oddeal ze souboru vsechnu diakritiku. Prisel jsem jen na to jak ze souboru nahradit JEDNO pismeno druhym, coz vzdy odstraní jen jedno znamenko s diakritikou.
Potrebuju to proto, ponevadz chcu hodit neco na web, ale s diakritkou u nazvu souboru mne to nepujde..
Nevite o necem?
CPU Intel Core2 E6600, 2,4@2,9ghz ||| RAM DDRII 2x1GB Kingston 800Mhz ||| MB Gigabyte GA-965GM-S2 ||| GPU Asus 7600GT
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)