Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Flashování neoficiálního firmware

Standardní Flashování neoficiálního firmware

Zajímalo by mě, když mechaniku (mám doma Toshiba, Liteon) flashnu hacknutym firmwarem, např. region-free a odemknutí rychlosti pálených DVD, nebo update Liteon 812@832, samozřejmě ztratím záruku. Ale jestli když se náhodou ta mechanika pokazí, nemyslím při flašování, ale potom po čase např. odejde motorek, nebo cokoliv jiného, tak kdybych tam flashnul zpátky původní firmware (jde to vůbec standardní cestou?) tak by teoreticky nikdo neměl nic poznat a měli by mi to uznat jako reklamačku, ne?

Standardní

Některý firmwary zpět nejdou, takže bacha, ale většinou se to dozvíš z readme.

Standardní

Nemáte někdo tip, kde bych mohl sehnat nějaký softík který by dokázal extrahovat stávající firmware z mechaniky Toshiba 1802? Abych si mohl udělat zálohu oficiálního firmware. Nebo třeba přímo BIN soubor s originálním firmwarem? Kdyby náhodou...

Standardní

Citace Původně odeslal Dani Filth
    Nemáte někdo tip, kde bych mohl sehnat nějaký softík který by dokázal extrahovat stávající firmware z mechaniky Toshiba 1802? Abych si mohl udělat zálohu oficiálního firmware. Nebo třeba přímo BIN soubor s originálním firmwarem? Kdyby náhodou...

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=97590

trochu se taky porozhlidni, mozna tohle neni presne to co myslis...
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Member Avatar uživatele crashpc
    Věk
    38
    Vliv
    246

Standardní

no to region free je osemetny - nektery programy(DVD s fimama) si s tim poradej,a to tak ze se zepta na region a hnet potom na jiny.... pokud to pojede pod obouma, tak je konec....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání