Tak si to zrekapitulujem:
1. Placeno 100% dopředu - pochop v této cenové kategorii je velmi neobvyklé a diskuse je tady založena o poslechových studiích. Ten hifimarket.cz to však vysvětluje.
2. Opravdu je nesmysl hodnotit tvoji volbu když jsi neuvedl používané komponenty - ty jsi doplnil až nyní!!! Teď teprve můžeme tvoji volbu hodnotit. SOLIDNÍ VOLBA, vyvážená sestava ...aplaus... Nezapoměň na alespoň trošku slušnou kabeláž a
stojany - nemusí to přitom stát majlant. Pokud ti stačí tvůj názor z poslechu jak uvádíš, tak proč to sem píšeš?
3.SOUHLAS, taky mám zkušenost, že zrovna v tomto studiu toho prodávající moc nenamluví a nepoužívají častou tří bodovou prodejní argumentaci, které mě vždy rozesměje a zaklapne peněženku:
a, Kompenty co máte doma jak uvádíte dokonale znám a mám je naposlochané. I když je to třeba něco co se hned tak nevidí a nebo do konce do čech to zatím nikdo nevozil. V horším případě je ještě prohlásí jako shit....
b, To co by jste chtěl a výrobky které neprodávám nedosahují kvalit věcí zde na prodejně a v podstatě je to shit...
c, To co mám tady zrovna zapojené je největší současná bomba v poměru cena/výkon....
Je to smutné, ale člověk se s tím setkává stále znovu a znovu
4. To je na dlouhou debatu, ale z 99.95% tudy cesta opravdu nevede. Nechat si vyprojektovat a postavit unikátní a přitom skvěle hrající bedny, to určitě není ekonomická varianta.
5. Sázka do loterie s tříletou zárukou

Mnichov byl jen příklad ze zkušenosti - u nákupu na ebay záleží na bydlišti prodávajícího. Jen pro informaci - ne každý má v hlavě ceník - ty zmiňované "bedýnky" se ještě loni doprodávali za pouhých 89.990,- Kč tak ať si to každý spočítá sám....
Každopádně ti přeji spoustu hodin příjemného poslechu s tvými novými reprosoustavami - teď si nejspíš poslechneš všechny svoje CD znovu a budeš koukat co to na nich všechno je....