Ja uplne nesuhlasim s takouto praktikov ale musim povedat teda napisat, ze ozaj niekedy je lepsie taketo riesenie ako moj pripad z HD WD, kde som mal tahanice skoro jeden mesiac ale svine stihli to do 30 dni aby nemuseli calovat. Sam od seba skoro po roku zacal blbnut WD30 tak, ze zrazu sa C ckova particia sekla a horko tazko som sa dostal na ostatne D a E (vzdy, ked bol skoro plny) spravilo to tak asi 3krat tak ma to uz nasr...o a vykopiroval som zvysok dat a pod ho do "kramku", povedal som co je vo veci napisal popis chyby a "spokojny" odkracal domov.
Po tyzdni som sa spytal co sa deje a oni, ze sef to formatnul skontroloval a fse je ok! Skoro mi dali zaplatit neopravnenu reklamaciu (asi som si to vymyslal)Ale oni ho vobec nezaplnili tak ako som popisal, ze sa to prejavuje svinaci!!!
Samozrejme vsetko som tam kopol naspat hodil new XP a za 2 dni znova kaput. Pustil som WD diagnost prog. a popis chyboveho hlasenia som vytlacil cierne na bielom. Zase do "kramku" a oni, ze hadam to nejde?
Polozil som im tam Hd s papierom a ze chcem novu 30ku. No to ale nebude hned, ze to musi ist do rekl. bla bla... No a po 29 dnoch som dostal novu 30ku s odpovedou, ze bol vadny a botka. Ziadne ospravedlnenie sa nekonalo. Fakt mily!
Co z toho vyplyva? Ze ak by som im dal nefukncny disk nemusel som tolko fakcit na 2GB placke! (A bez nervov!!) Uz u nich nekupujem ani papier do HP
![]()
![]()
Ale funkcnu vec kazit (ako elektrikarovi) je mi proti srsti...
Nie je to len o zakaznikoch...