Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Email pres WEB ?????

Member
    Vliv
    278

Standardní Email pres WEB ?????

Vybiram si postu pres WEB rozhrani, a zajimalo by mne jestli nexeistuje nejaky soft, ktery mne bude upozornovat ze mi prisel email.?

Poradite?

Standardní

...přeposílání kopie na mobil, Oskar to poskytuje zadara...
    Jinak to asi nepůjde, to by ten program musel běžet na tom mail serveru, popros tedy poskytovatele emailové služby, ať si to tam laskavě doinstalují...
    WS - iPentium D 945+ 3,4 GHz | self - made water cooling | Asus P5WD2 Premium | Transcend DDR2 2GB (2x1GB/800) | Matrox Millenium P650 | EIZO FlexScan L568 (17") | Hitachi HDT72250VLA380 (4x 250GB SATA2 - RAID 0 + 10) | LG GSA-4163B | Logitech Internet Navigator Keyboard | Logitech MX1000 Laser | Aver TV | Adaptec AHA 2940AU | CanoScan FS4000US | HP 930c | MSI Bluetooth USB |
    NB - Asus V1S

Standardní

Centrum nabizi toolbar do IE, nebo si udelej mobilni email (ma to kazdy operator) a pak si to nech poslat kopii na nej....

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Jednoznačně Centrum.... už jen kvůli možnosti UNdeleteovat 24 hodin nazpět vymazané zprávy

Standardní Re: Email pres WEB ?????

Citace Původně odeslal wolfstone
    Vybiram si postu pres WEB rozhrani, a zajimalo by mne jestli nexeistuje nejaky soft, ktery mne bude upozornovat ze mi prisel email.?

Poradite?
    Prolez www.qr.cz, v posledni dobe sem tam neco takoveho videl.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání