Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Jak chladit Gf4Ti od MSI?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Jak chladit Gf4Ti od MSI?

Cus! Mam kartu Gf4Ti4800SE. Na karte byl plastovy sileny vetracek a jakejsi "pseudo" pasiv (poohybany plech). Ten vetrak jsem dal pryc s tim celym plastem a zbyl tam jenom ( ) spodni medeny plech, ktery kryje GPU a pameti + horni plech pres pameti. Tak jsem pod ten spodni plech pridelal 80x80 fan z WhiperRock chladice. Samozrejme ten spodni plech se akorat tak prohreje a to je vsechno, protoze nema zadny zebrovani, takze fan musi jet naplno, nebo by se to uhralo xsmrti... Cim to chladite (mimo vodniky)? Uz je u nas ten novej Silencer na ty NVidie? Dik
    P.S. karta orig:
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

CPU: E2200 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro , GPU: GigaByte HD2600 XT , RAM: Kingston 2x1GB DDR2 PC800 ,[b] MB: Asus P5Q , PSU: Chieftec Green Angel CTP-400-12G, 400W , HDD1: Samsung Spin Point F1 HD502IJ 500GB 16MB SATAII/300 , HDD2: WDC WD2500AAJB 250GB ATA100 , HDD3: WD5000AAKS- 500GB 7200ot SATAII/300 16MB + Externí box LC POWER EH-35BE2 3,5 SATA2/1 HDD, USB 2.0 + E-SATA , DVD: Samsung SH-S223F SATA , CASE: ASUS TA-982

Standardní

mam stejnou GK, a uprime, ten malej, zkur*** plastvovej vetracek dela fakt kraval, a jeste navic nejak blbe chrasti, takze to prehlusi celej komp, ja sem tam mel jednu dobu nejakej starej chladic z durona 700MHz a ofukoval to vetrak z bocnice a staciloto, pridelany to bylo pres ty diry kde byl puvodni chladic a hned jak budu mit vsechno na vodnika, tak vodnik bude resit vsechno a na pameti dam male pasivy
    Athlon 2400+ (T/Bred: 14x166); Tt CooperShim; ASUS A7V880; 2x 512/400 hynix CL2.5 - dual channel; MSI GeForce4 Ti4800 SE; Maxtor 40GB + WD 250 GB; blue cold cathode Thermaltake + fans;
    CPU & GPU - WaterCooled (thx to eRty - wb & vymenik) + big casemodding - complete: 100%
    SE T630 (T-mobile black) + MSI bluetooth MS-6967

Senior Member Avatar uživatele Lada Kolar
    Věk
    39
    Vliv
    275

Standardní

je jsem tam měl přivázanej AC PRO na 5V a uchladil mi to v pohodě - cca 60°C
    Some parts of this post may be considered violent or cruel

Standardní

NEvite kde sezenu tuhle kartu. Potreboval bych ji pucit abych zmeril par SMD tranzistoru a odporu nebo co to je. Mam tu samou a pri demontazi vetraku jsem jich par urval a nekde se ztratili nebo kde bych ji moch koupit fakt ji nemuzu sehnad. Please help.

Standardní

Citace Původně odeslal blekota
    NEvite kde sezenu tuhle kartu. Potreboval bych ji pucit abych zmeril par SMD tranzistoru a odporu nebo co to je. Mam tu samou a pri demontazi vetraku jsem jich par urval a nekde se ztratili nebo kde bych ji moch koupit fakt ji nemuzu sehnad. Please help.
    Odkud seš? já sem ted stejne bez základní desky, tak se mi doma bude jeste tak 14 dnů válet, pokud by to bylo v přijatelných mezích, podle mě by nebyl problém se domluvit...
    Athlon 2400+ (T/Bred: 14x166); Tt CooperShim; ASUS A7V880; 2x 512/400 hynix CL2.5 - dual channel; MSI GeForce4 Ti4800 SE; Maxtor 40GB + WD 250 GB; blue cold cathode Thermaltake + fans;
    CPU & GPU - WaterCooled (thx to eRty - wb & vymenik) + big casemodding - complete: 100%
    SE T630 (T-mobile black) + MSI bluetooth MS-6967

Standardní

Citace Původně odeslal sid.cz
    Citace Původně odeslal blekota
    Odkud seš? já sem ted stejne bez základní desky, tak se mi doma bude jeste tak 14 dnů válet, pokud by to bylo v přijatelných mezích, podle mě by nebyl problém se domluvit...
    To bych byl moc rad. Jsem z okresu litomerice, ale klidne bych si pro ni hned zajel, dal bych ti nejakou penezni zalohu a potom bys mi ji vratil. Nebo poslat to na dobirku za nejakou cenu a potom bych ti ji poslal hned zpatky. Moc dik.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání