Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Problém s NEREM

Standardní Problém s NEREM

Mám takový podivný problém. Používám verzi Nera 6.3.1.10. Když se pokusím nainstalovat novější verzi tak po restartu mi najíždějící ikony v tray, konkrétně MSN Messenger hodí chybu programu. Taková ta klasická hláška odeslat zprávu o chybě... Chybu udělá vzdycky EXE soubor když se na to kouknu. To by mi ani tak moc nevadilo, ale problém je v tom, že používám TV kartuv popise s tovární softwarem a jakmile pustím TV tak v určitých intervalech max. do 4 minut mi hodí tu samou chybu jako messenger i tento program?! Je to divný, stalo se to někomu nebo nevíte někdo co s tím?? Rada cokoliv?! DIKY

Standardní

a ako to suvisi s Nero? proste tam nainstaluj poslednu verziu ci spolahlivu verziu 5.5.x.x a povyhadzuj zo startup veci suvisiace s Nero, myslim ze si tam hadze Nero Check ci tak nejak, inak mimo toho startupu kedy sa mozu byt nejake programy ma Nero asi tazko suvis s TV tunerom, kedze ten nepouziva ASPI co je jedina systemova vec s ktoriu este Nero robi... a inak Messenger a tovarensky soft k TV karte su oba shity...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Citace Původně odeslal Markoff
    a ako to suvisi s Nero? proste tam nainstaluj poslednu verziu ci spolahlivu verziu 5.5.x.x a povyhadzuj zo startup veci suvisiace s Nero, myslim ze si tam hadze Nero Check ci tak nejak, inak mimo toho startupu kedy sa mozu byt nejake programy ma Nero asi tazko suvis s TV tunerom, kedze ten nepouziva ASPI co je jedina systemova vec s ktoriu este Nero robi... a inak Messenger a tovarensky soft k TV karte su oba shity...
    s nerem to souvisi tak, ze proste kdyz dam novejsi nez jsem napsal, tak to je v haji. Vim co je messenger a tak, ale ja novejsi nero davat "musim" skrs podporu DVD vypalovacky a podobne. Jinak "po spusteni" jsou vsechny zbytecny hovadiny vyhozeny, takze i to nero a tak. to jsem zkousel.

No a tak mi vysvetlete proc kdyz tam hodim novejsi verzu tak to dela, jakmile nero odinstaluju a hodim tam tu 6.3.1.10 tak to ty problémy prestane delat?![/b]

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání