Stránka 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 90

Téma: 06/04 Poraďte s výběrem kvalitního joysticku pro Šturma atd

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    307

Standardní

Citace Původně odeslal Pinďoureček
    Citace Původně odeslal Yarmil
    Jo, Logitech ma vsechno, co potrebujes a predevsim zarucni list. Ten totiz budes potrebovat nejvic. Ver mi, mam ho na stole. Po mesici sel do reklamace a po dalsich dvou je zralej na dalsi.
    Mě po třech měsících. Absolutně se mu zkur**** geometrie pohybu.
    souhlas, po mesici sem ted logitecha capnul a nesel seridit a je celej divnej, skoda tohodle, je to jinak super joy (na to ze stoji litr).

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Standardní

Jde seřídit normálně.
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Standardní

Citace Původně odeslal Koudy
    Jde seřídit normálně.
    Věř tomu, že nejde. Za rok jsem vystřídal 2 joye od Logitechu. Třetí jsem radši prodal.
    Nepřekvapili mě vůbec ničím.

1x Logitech Extreme 3D Pro (zlikvidovanej po 3 měsících normálního používání, špatná geometrie)
    2x ten samej + FF .Jeden zlikvidovanej po měsíci - špatná kalibrace + geometrie, druhej joy z reklamace jsem hned prodal a po půl roce mi volal známej, že má v pr**** kalibraci.

Pokud je tady možnost sehnání (o pár postů výš) Microsoft Sidewinder FF2, tak ho vemu všema deseti a doporučuju to i dalším zájemcům o koupi joye. Tenhle joy jsem měl pučenej a je to špička.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Standardní

Citace Původně odeslal krata
    Zdravím, právě řeším taky podobnou otázku.. moji favoriti jsou

Saitek Cyborg EVO
    http://www.funstore.cz/product_info....oducts_id/1190

Saitek Cyborg 3D USB Rumble
    http://www.funstore.cz/product_info....oducts_id/1062

Thrustmaster Top Gun Fox 2 Pro Shock - ForceFeedback
    http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...cut=THR-602010

Co Vy na to? Co byste si vybrali?

Díky za postřehy
    Tak to je těžká volba...mým favoritem byl Thrustmaster, ale ty dva ostatní jsou taky hodně dobré.
    Nejlepší by asi bylo počkat ještě pár dní a snad sem MadCap napíše zkušenosti s testovanými joyi.
    Home PC:MSI K7T 266Pro2,Athlon XP 1800+ Palomino,Titan D5TB, 256MB DDR Elixir,40GB Seagate,Sapphire Radeon 9600 Atlantis,Logitech MX500 optical mouse, Canon BJC 6000,AOC 7Klr monitor,CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac W524E 24/10/40,Hercules MUSE 5.1,Genius Home Theater 5.1 repro
    Notebook:Toshiba Satellite A10-S103,Celeron 2,0GHz,256MB DDR RAM,30GB HDD,Intel 852GM,TVout,USB2.0,DVD ROM
    DigiCamera:Kodak Z740

Standardní

Saitek Cyborg 3D USB Rumble ale nema plnohodnotnej FF, je to jenom takovy jako.

Standardní

Plnej FF ma Joystick Cyborg 3D Force Stick
    http://shop.saitek.cz/scripts/detail...40&rnd=3754137

Standardní

Citace Původně odeslal Pinďoureček
    Jde seřídit normálně.
    Věř tomu, že nejde. Za rok jsem vystřídal 2 joye od Logitechu. Třetí jsem radši prodal.
    Nepřekvapili mě vůbec ničím.

1x Logitech Extreme 3D Pro (zlikvidovanej po 3 měsících normálního používání, špatná geometrie)
    2x ten samej + FF .Jeden zlikvidovanej po měsíci - špatná kalibrace + geometrie, druhej joy z reklamace jsem hned prodal a po půl roce mi volal známej, že má v pr**** kalibraci.

Pokud je tady možnost sehnání (o pár postů výš) Microsoft Sidewinder FF2, tak ho vemu všema deseti a doporučuju to i dalším zájemcům o koupi joye. Tenhle joy jsem měl pučenej a je to špička.
    Tak ty věř tomu, že jde seřídit úplně normálně. Mám to vyzkoušený.
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit

Standardní

No tak poraď.

Standardní

No tak poraď.
    Zkus vymazat kalibrace z registrů. www.sfteam.wz.cz/osobni/koudy/lws_clrc.exe

Standardní

To znam Nepomaha.

Standardní

Jeden typek to rozebral a zjistil, ze potenciometry jsou bez krytu. A kdyz se tam casem dostane naky to mazadlo na odporovou drahu, tak zadnej software nepomuze.

Standardní

To znam Nepomaha.
    Mně to pomáhá.

Junior Member
    Vliv
    260

Standardní

Citace Původně odeslal karel
    Já mám Logitech Extreme 3D Pro a jsem spokojenej.

Ja mam Attack 3 a spokojenej nejsem
    Ale kdybych kupoval novej tak Thurstmaster Top Gun Fox 2 Pro,maji ho na cybexu. Jinak Thurstmastery nabizeji slusnej ekvivalent k joyum od Microsoftu.A podle mě je tento joy lepsi nez Extreme 3D Pro od Logitechu,tyto joye maji tu nevyhodu ze se casem "vyviklaji" a taky pořad pouzivaji analog senzory,myslim ze jedinej joy od Logitechu,kterej ma optočleny je Cordless freedom,jenze to je bezdrat. Thurstmastery jsou robustnejsi a vic toho "vydrzi". Porovnani najdeš na tomshardware,je to tusim test nekdy z roku 2001/2002.
    Jak víc vydrží? To s ním jako chceš mlátit vo zem nebo co? Logitech Extreme 3D Pro má mimo FF všechno co potřebuješ, je levnej a je to Logitech.
    Mlátit o zem s ním nechci,ale vim ze tyhle joye nejsou tak dobře udelany jako ty od Msoftu. Jo a k produktum Logitech Taky něco: mel jsem pucenej Logitech Wingman rumblepad - dost pokulhavajici ergonomie (pokud ji srovnam s mojim nekolik let starym MS Sidewinderem,kterej ma jenom 8 buttonů,ale jinak bych ho neměnil),ale jinak vcelku OK dal mam Attack3,ten mi nesedi (po pul roce uz to neni "ono")ale je fakt ze je to jeden z nejlevnejsich Logitechů,jedina jeho vyhoda je softwarova podpora,ale nekomu kdo ma mensi naroky muze vyhovovat.No a nakonec MOMO racing: mam ho skoro rok a je trochu vyviklanej v ose cca tak 3mm (tohle se u volantu MS nestavalo) pedaly jsou OK,jenom mi vadi jejich vzdalenost.Ovsem za jeho nejvetsi slabinu povazuji uchyceni k desce stolu to je fakt odbyte a kazi to dojem z jinak celkově velmi doberho volantu.
    Takze kdybych to mel z hodnotit: joy od Logitechu-ne
    gamepad bych si jeste rozmyslel,
    ale spis bych bral nejakej Thurstmaster.
    Naopak Momo racing je povedenej v volant teda az na to uchyceni.

Standardní

MadCape! Kde jsi! Čekám na tvoje dojmy z testování joyů jako na smilování!!
    Home PC:MSI K7T 266Pro2,Athlon XP 1800+ Palomino,Titan D5TB, 256MB DDR Elixir,40GB Seagate,Sapphire Radeon 9600 Atlantis,Logitech MX500 optical mouse, Canon BJC 6000,AOC 7Klr monitor,CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac W524E 24/10/40,Hercules MUSE 5.1,Genius Home Theater 5.1 repro
    Notebook:Toshiba Satellite A10-S103,Celeron 2,0GHz,256MB DDR RAM,30GB HDD,Intel 852GM,TVout,USB2.0,DVD ROM

Standardní

Ale kdybych kupoval novej tak Thurstmaster Top Gun Fox 2 Pro,maji ho na cybexu. Jinak Thurstmastery nabizeji slusnej ekvivalent k joyum od Microsoftu.A podle mě je tento joy lepsi nez Extreme 3D Pro od Logitechu,tyto joye maji tu nevyhodu ze se casem "vyviklaji" a taky pořad pouzivaji analog senzory,myslim ze jedinej joy od Logitechu,kterej ma optočleny je Cordless freedom,jenze to je bezdrat. Thurstmastery jsou robustnejsi a vic toho "vydrzi". Porovnani najdeš na tomshardware,je to tusim test nekdy z roku 2001/2002.
    Jak víc vydrží? To s ním jako chceš mlátit vo zem nebo co? Logitech Extreme 3D Pro má mimo FF všechno co potřebuješ, je levnej a je to Logitech.
    Mlátit o zem s ním nechci,ale vim ze tyhle joye nejsou tak dobře udelany jako ty od Msoftu. Jo a k produktum Logitech Taky něco: mel jsem pucenej Logitech Wingman rumblepad - dost pokulhavajici ergonomie (pokud ji srovnam s mojim nekolik let starym MS Sidewinderem,kterej ma jenom 8 buttonů,ale jinak bych ho neměnil),ale jinak vcelku OK dal mam Attack3,ten mi nesedi (po pul roce uz to neni "ono")ale je fakt ze je to jeden z nejlevnejsich Logitechů,jedina jeho vyhoda je softwarova podpora,ale nekomu kdo ma mensi naroky muze vyhovovat.No a nakonec MOMO racing: mam ho skoro rok a je trochu vyviklanej v ose cca tak 3mm (tohle se u volantu MS nestavalo) pedaly jsou OK,jenom mi vadi jejich vzdalenost.Ovsem za jeho nejvetsi slabinu povazuji uchyceni k desce stolu to je fakt odbyte a kazi to dojem z jinak celkově velmi doberho volantu.
    No jasně, každej má radši něco jinýho. Já mám od Logitechu všechno a rozhodně bych neměnil. Rumblepad má teda podle mě dobrou ergonomii. Teda aspoň mně sedl nejlíp ze všech. No volant nemám žádnej a tam fakt nevim co bych bral. No tak myš tu mám napsanou v podpisu a bylo celkem těžký ju sehnat. Klávesku mám taky by Logitech a rozhodně nechci měnit. S joyem jsem spokojenej taky. Takže radím brát Logitech. Záleží jenom na zkušenostech no.

Standardní -.-

No ja sem bohuzel vlastnikem logitech wingman force 3d a je to bes.Celej ten joy je v klidu ale ma malej odpor a je OPRAVDU ZNACNE citlivej ve stredu.
    btw vsichni co chtej koupit nejakej joy : kaslete na ff je to celkem k nicemu !! Je to fajn tak prvnich 20 minut pak uz se s tim pekne blbe trefuje.Napriklad v tom strumovikovi to je akorat k vzteku protoze pri strelbe z vetsich razi to hazi fakt slusne. (mozna je to realisticky ale je to vo nervy)
    Dle meho nazoru nejdulezitejsi je aby ten joy mel pevny stred s primerenym odoporem.FF je fakt jen tak neco navic a ani to za to nestoji.

Junior Member
    Vliv
    260

Standardní

No jasně, každej má radši něco jinýho. Já mám od Logitechu všechno a rozhodně bych neměnil. Rumblepad má teda podle mě dobrou ergonomii. Teda aspoň mně sedl nejlíp ze všech. No volant nemám žádnej a tam fakt nevim co bych bral. No tak myš tu mám napsanou v podpisu a bylo celkem těžký ju sehnat. Klávesku mám taky by Logitech a rozhodně nechci měnit. S joyem jsem spokojenej taky. Takže radím brát Logitech. Záleží jenom na zkušenostech no.
    Proti Logitechu nic nemam,ale nektery veci od nich mi proste nesednou,jo a klavesnici mam internet navigator od Logitechu

Standardní Re: -.-

Citace Původně odeslal Silent
    .
    btw vsichni co chtej koupit nejakej joy : kaslete na ff je to celkem k nicemu !! Je to fajn tak prvnich 20 minut pak uz se s tim pekne blbe trefuje.Napriklad v tom strumovikovi to je akorat k vzteku protoze pri strelbe z vetsich razi to hazi fakt slusne. (mozna je to realisticky ale je to vo nervy)
    Dle meho nazoru nejdulezitejsi je aby ten joy mel pevny stred s primerenym odoporem.FF je fakt jen tak neco navic a ani to za to nestoji.
    No ale u FF joysticků jde FF vypnout, nebo se mýlím? Mým favoritem i nadále zůstává Thrustmaster Top Gun Fox 2 Pro Shock - ForceFeedback. Doufám, že se MadCap co nejdřív ozve s podnětnými připomínkami

Standardní Re: -.-

Citace Původně odeslal Ondrowicz
    Citace Původně odeslal Silent
    .
    No ale u FF joysticků jde FF vypnout, nebo se mýlím? Mým favoritem i nadále zůstává Thrustmaster Top Gun Fox 2 Pro Shock - ForceFeedback. Doufám, že se MadCap co nejdřív ozve s podnětnými připomínkami

Tak co uz toho Thrustmastera mas...? Jaky jsou dojmy?
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Standardní

hmm tak dojmy ...
    zrovna ten top gun 2 respektive vsetky thrustmastery okrem hotasu my prisli nic moc .. mala a kratka paka a divny odpor paky, rozlozenie buttonov atd. .. FF v teste mal cyborg rumble, ten bol dost v pohode a este afterburner thrustmaster, co malo uz spomenute muchy plus cenu 4k :-O mne sa najviac pozdavali saiteky vseobecne a extreme 3d pro (napr maxik ho ma rok a v klude)
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    hmm tak dojmy ...
    zrovna ten top gun 2 respektive vsetky thrustmastery okrem hotasu my prisli nic moc .. mala a kratka paka a divny odpor paky, rozlozenie buttonov atd. .. FF v teste mal cyborg rumble, ten bol dost v pohode a este afterburner thrustmaster, co malo uz spomenute muchy plus cenu 4k :-O mne sa najviac pozdavali saiteky vseobecne a extreme 3d pro (napr maxik ho ma rok a v klude)
    Divny odpor paky... me se na tom libi prave ze ten odpor paky je stavitelny.

Jinak existuje teda nejakej Joy do 2000,- kterej ma opticky senzory a ne potenciometry?

Zrovna ale Maxik napsal:
    souhlas, po mesici sem ted logitecha capnul a nesel seridit a je celej divnej, skoda tohodle, je to jinak super joy (na to ze stoji litr).
    coz mi teda v pohode nepripada
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Standardní

A nejen Maxik. Ja taky a spousta dalsich. Doporucuju precist diskuzi na Czechcompu k tomu Extreme 3DPro

Member
    Vliv
    282

Standardní

No tak meli smulu na kus, ale podle mne zalezi jak se ktomu kdo chová.

Standardní

A nejen Maxik. Ja taky a spousta dalsich. Doporucuju precist diskuzi na Czechcompu k tomu Extreme 3DPro
    Tu sem prave cetl, dost lidi si s tim nevi rady.

A kdyz to pouziti te clearovaci utilitky pomuze pouze docasne (v radu hodin) tak je to spatne.

Standardní

By the way, jak je to ted obecne z kompatibilitou Saiteku (ruznych zde uvadenych typu) s Windows XP a jaka je uroven jejich ovladacu...

Protoze treba v tech testech na Tomshardware (i kdyz z roku 2001) a nejen tam je uvadeno ze se Seitekem ve Windows XP jsou problemy ohledne nastaveni, automaticke kalibrace a ovladacu.

Vim ze dokonce existuje 3rd party utilita, ktera cast problemu resi (co si vzpominam tak se to tyka prirazeni tlacitek). Ale u joystiku za 1500 bych takovyhle problemy nerad resil.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání