Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Kazaa bez spyware?

Standardní Kazaa bez spyware?

Zdravim mam doma standartni KazaaLite, ale naistalovala mi hroznyho spyware, ale kdyz ho odstranim, tak uz nefunguje ani Kazaa.

Není nějaká verze Kazaa bez spyware /neofficialni/?

BTW: eDonkye ci DC nemohu pouzivat, takze to nema smysl rozebírat.

Senior Member Avatar uživatele ICE29
    Věk
    38
    Vliv
    272

Standardní

Hm, neviem ako je na tom, ja použivam Kazaa Lite Ressurection...
    Použivam SpyBot a po odstraneni spyware (neviem či bol z tej kazyy) ide stale tak ako má.
    C2D E6550 & Athlon X2@4200+ + FSC Loox N560 + Nokia E51 + Dell Latitude D630
    Sony a700+bordel okolo

Standardní

Citace Původně odeslal ICE29
    Hm, neviem ako je na tom, ja použivam Kazaa Lite Ressurection...
    Použivam SpyBot a po odstraneni spyware (neviem či bol z tej kazyy) ide stale tak ako má.
    A ta Kazaa Lite Ressurection... je origos z jejich stránky? /www.kazaa.com/

Jinak spybot jsem prave pouzil taky. A jen tak co si pamatuji, tak mi ta Kazaa naistalovala:
    CYDOR do registrů
    KeyNav
    P2P Manager /to mozna neni spyware, ale vubec ho nepotrebuji/
    My SearchBar
    a dalsi asi 3 veci po spusteni!!

Predtim bylo PC ciste!! Tohle je jen to co si pamatuji, jinak toho bylo mnohem vic!!

Standardní

Ja som cez nejaký p2p program našiel nejakú Kazaa Lite bez spyware, bolo to nejako cracknuté, tak treba len hľadať.
    a okrem toho odporúčam program Shareaza
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

No to je docela hezky hledat Kazaa pres P2P, ale ja to P2P /ve forme Kazaa/ radsi moc poustet nebudu, protoze tolik spyware uz je i na me dost. Kdyby to tam hazelo reklamu a spoutelo ten P2P Manager, tak bych to jeste prekousl, ale tohle!

Abych si tech spyware nenatahal jeste vic, tak nez to naistaluji, tak se zeptam: Ta Shareaza je bez spyware? Nebo v cem se to lisi?

Standardní

jasne, je to bez spyware a je to jeden z najlepších klientov
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

Shareaza je dobra, ale s Kazaa mema nis spolecneho, protoze nehleda v siti Kazaa. Pouze Gnutella a eDonkey2002 a do eDonkey2002 se mi jeste nepodarilo pripojit Ale jinak je dobra.

Standardní

A jeste k tomu mi nefunguje. Vyhledá vše OK, ale nic nejde stáhnout. Mám vnitřní IP , tak možná tím? V Kazaa šlo vše jako na drátkách.

Standardní

taky neni spatny limewire 4.05 pro.... z domovske stranky si stahnete normal verz... pak dejte hledat lime wire pro.... a mate hned pro verzi .....EAZY
    CPU X2 4200+@2.92Ghz 1.375V Toledo + AC Freezer64 PRO MB ASUS A8N-E RAM 4x512 500 3-4-4-7-2T@450 VGA HIS X1800GTO@XT iceQ3@720/1480ZDROJ Seasonic SS-600HT 600W STORAGE Hitachi T7k250 250GB + 7K250 160GB@AAM SOUND CREATIVE X-Fi X-Treme Music + P580 5.1 DVD-RW LG GSA-H42L MONITOR Samsung 22" 2232BW MOUSE Mx310 500Hz MOD NET Hlucin.net WiFi 5Ghz 10MB/2MB/10ms/NO FUP

Standardní Re: Kazaa bez spyware?

Citace Původně odeslal Dominator
    Zdravim mam doma standartni KazaaLite, ale naistalovala mi hroznyho spyware, ale kdyz ho odstranim, tak uz nefunguje ani Kazaa.

Není nějaká verze Kazaa bez spyware /neofficialni/?

BTW: eDonkye ci DC nemohu pouzivat, takze to nema smysl rozebírat.

Ja pouzivam Kazaa Lite K++ , jeji vyvoj byl bohuzel z nejakeho duvodu ukoncen, takze mam nakou posledni verzi (tusim ze 2.4.3).

Existuje nejake jeji pokracovani?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal [MJK
    Ali]taky neni spatny limewire 4.05 pro.... z domovske stranky si stahnete normal verz... pak dejte hledat lime wire pro.... a mate hned pro verzi .....EAZY
    To jako myslis hledat v tom limeware? Jako pres p2p..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání