Ve stereu je to jasný, pokud má přímo sólo stereo výstupy, tak tam se normálně přes fitry typu T-články popřípadě přes nějaký Wienův článek rozdělujý pásma do všech kanálů a nebo za předpokladu, že každý kanál má vyhybku(jako že G je nemá, mám jen na SUB kanálu) tak stereo vstup je připojený přímo na vstupy všech zesilovačů(u SUB kanálu je ještě sčítač kanálu(Respektivě u G se o to stará přímo jeho vyhybka)).

Jiné je to v 5.1 režimu, to pak záleží na ovladačích zvukovky, jaký pásma posíla do jednotlivých kanálů... a to bohužel nevím, o 5.1 se příliš nezajímám(nejsem ten typ, jsem vysloužilý praktik-elektronik-DJ, pro mě je dostačujicí quadro(resp. copy 4.1))

Vezmu-lijak se nastavují Kx-ka na 5.1,tak je to: kompletní signál do kanálů:Front, Rear, Center. A přes softwareovou vyhybku: SUB kanál, takže ani satelity nemusejí nic přeposílat, zkrátka všichni kromě SUBu při zaplém soft. crossover k dispozici full-range signál, ve druhém případě(soft cross. je OFF) má Sub tak full-range signál a signál se upravuje jen přes vyhybku u zesilovače.