Původně odeslal
D_a_v_i_d

Původně odeslal
Lord Owl
šmarjá- obnova systému- funkce XP
naběhne ti to při poslední funkční konfiguraci.
Když máš v XP tuto funkci povolenou, tak se můžeš vrátit zpět do doby, kdy kompl ještě fungoval.
Ale neříkej, žes tohle nikdy neslyšel

A to myslis, ze jsem pri tom prvnim startu, jak me to nabizelo nouzak etc.. nezkusil posledni znamou funkcni konfiguraci

?
Jo slysel, akorat mi to nejak nedocvaklo, nerikam tomu BOD OBNOVY, sorry, je horko a ja moc nefunguju

Pri tom restartu z nabihaci obrazovky XPcek to vubec zadnou hlasku nehazi... Pri tom zkousnuti na startupu to hodi
Boot failure
Select proper boot device
or Insert boot media ..... atd...
Press any key to continue
A pak tam problikne (je to v radu msec) hlaska
Searching for boot record on IDE-0 ... OK
A pak to zacne najizdet
S tim zdrojem je to zajimava myslenka, myslis, ze by to tim mohlo byt? Jako ze by to neutahlo vic veci naraz?
Zajimavy je, ze kdyz tam ma zapnutou CDROMku, tak v pohode... Pokud tam MISTO CDROMky dam ZIPku nebo ten druhej disk, tak prdy...
Uz me to kapku nebavi , zapinat ZIP mechaniku pri behu PC...
mISHA : Prisel jsi uz na to, cim to je?
On mal skor na mysli system restore, tj ty ked si si nieco nainstaloval tak sa spravila akoby zaloha fungujuceho systemu do jedneho adresara a ty ju mozes v pripade potreby vyvolat a obnovit system tak ako bol pred instalovanim softu... Nie ze by som to niekedy skusal ale malo by to tak nejako fungovat. To co si daval "posledna znama konfiguracia" to myslim nebolo
Ked sa ti to restartuje nestihol si si kuknut to "hlasenie" ktore sa niekedy zobrazuje v takychto situaciach? Skus testnut ramky, alebo skus iny zdroj.