Citace Původně odeslal Loque
No ja neviem, u nás, čo sa týka mechaník jednoducho sa ani nemontovalo skoro nič iné ako TEAC, iba keď niekto silou mocou chcel ušetriť, ale bol vyrovaný, že do pol roka ju má v reklamácii...
Asi umíš přesvědčovat lidi líp než já. :-) Já jsem je na TEAC většinou přesvědčil AŽ po několikeré reklamaci jejich vydupaných BTC, Cyberdrivů, Delt, apod., když jim došlo, že těch ušetřených 10% se jim při koupi další(ch) mechanik(y) krutě nevyplatilo. Na druhou stranu je taky fakt, že jsem z hodně chudého kraje (Tachovsko, toho času už úplně v ...!...). Já jsem jel na TEACech od 97. roku, kdy se v našich končinách už daly koupit (předtím jen Mitsumi) až do doby, kdy s tím sekli, pak jsem přešel na Toshibu, se kterou jsem měl podobně dobré zkušenosti.

Bohužel, kromě znalejších lidí se všichni dívali (a stále dívají) na papírové parametry a (hlavně a nejdřív) cenu, na výrobce (nikoli značku) ovšem až nakonec. Ostatně proto se tak dobře prodávají hypermarketové sestavy za 20000, že... Hlavně P4/2,4. To, že tam je 256 MB RAM a R9200SE už je netrápí, hlavně když grafika je 256MB...imaginární příklad, ale dost blízký realitě. Jenže takoví lidé táhnou tenhle business a my s tím můžeme sice nesouhlasit, což však je maximum, co s tím můžeme dělat.

Zajímavě by vypadala i obrácená anketa - nehorší CD-ROM...
1) BTC, 2) CyberDrive, 3) Delta, 4) LiteOn /1997-2000/

EDIT - poupravil jsem, aby to trochu dávalo smysl :-)