Původně odeslal
Dominator
Ale vubec nevim jak nainstalovat jen a pouze DivX, XviD, AC3, OGG a podporu WM formatov... Pokazdy mi to zapna "vobsub". Ale divny je ze mi o de JEN v BSplayer. Treba v RadLight to nedela. Napiste fakt co naistalovat, protoze mi to tam vzdycky hodi nejake svinstvo. Taky by me zajimalo jak to ze ciste WinXP umeji prehravat DivX nebo XviD filmy?
Ne to nemyslel vazne.... Ze to nemyslel vazne ? Takovejch perel..... Proc mu nekdo sebral to tago ? Vzdyt ho ma predplaceny !
Nejak rozvlacne odpovidat nemam vubec silu, i moje sestra vi jak vzniklo DivX a proc ho asi XP nepodporujou.....

Zkus si treba na netu najit z ceho vychazi povestna verze 3.11 a predchozi a snad pochopis.... MPEG4 Ti neco rika ? Asi ne....
A jak nainstalovat cisty kodeky ? No kdyz si neumis nastavit ffdshow (ja vim je to tezky) tak co si takhle jednotlive kodeky stahnout ? To bude tezky.... Vobsub nepouzivej, kdyz uz neco na titulky potrebujes (jakoze v BS fakt NE) tak si tam hod treba DivXG400, ten bude pro tebe snesitelnejsi... Ale stejne nechapu proc porad sasis s nakym kodekem na titule kdyz to kazdy BSko zmakne samo.... Mas ho rozesranej ? Tak vse smaz a nahod cistou 0.8x verzi....