Citace Původně odeslal Heller
ja bych jeste zkusil zapnout nejakou jinou narocnou hru, protoze ten unreal II ti grafiku opravdu moc nezahreje. Jestli ti budou tadat i jiny narocny hry tak bych si tipnul ze se prehriva nebo slabej zdroj -> zkus si pucit silnejsi zdroj
Takze > novej zdroj NeXus 350ka > furt stejny.. Po peti minutach FarCry se vypne monitor ale zvuk jede dal ale monitor je proste ve standby..Predtim sem mel G4Ti4200, ta delala neco podobnyho ze mi treba nenajel ani 3dmark a hned se vvypnl monitor a konec. Tak sem vymenil postupne vsechno co slo abych se toho zbavil > novej procak, ramka, nova grafika a nakonec i zdroj. Jediny co zustalo je debilni deska MSI KT4V a zvukofka Creative Player. Jediny co me fakt napada je ze se to prehriva protoze uz faaakt nevim a sem z toho vseho zoufalej protoze mi proste nemuze nic fungovat. Konec breku ale. Po tom kratkym hrani FarCry sem schvalne zkusil jak hreje ta svine a ani na vetraku, ani na pametech a ani na tom plechovym plisku neudrzmi ruku a spalim se. V BIOSu mam jinak vyply snad vsechno co de ale situace je furt stejna.
Myslel sem ze pomuzou OMEGY ale taky k nicemu. Uz me fakt napada jedine to prehrivani. Myslite ze to je prehrivanim jadra bo pameti ? Nema tu sapphirku este nekdo ?